Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suorituskyvyn ja kestävyyden varmistaminen

ReferenssiMetso Outotec varmistaa uusien tuotteiden suorituskyvyn ja kestävyyden tutkimuskeskuksessa ja asiakaskohteissa tehtävillä tuotekehityksen mittauksilla. Mittausjärjestelmäksi valittiin Elkomen toimittamat Gantner-mittauslaitteet ja DASYLab-mittausohjelmisto.

Monipuolinen mittausjärjestelmä tuotekehitykseen

Metso Outotec valmistaa murskaimia ja toimittaa murskaus- ja seulontalaitoksia kiviainestuotantoon, rakennusmateriaalien kierrätykseen ja kaivostoimintaan. Uusien koneiden ja järjestelmien suorituskyky sekä kestävyys halutaan varmistaa Tampereen tutkimuskeskuksessa ja asiakaskohteissa tehtävillä tuotekehityksen mittauksilla. Mittauslaitteiston tulee olla helposti mukana kuljetettava, mutta soveltuva myös pidempiaikaisiin mittauksiin kiinteissä asennuskohteissa.

- Metso Outotecilla on ollut Elkomen toimittamia mittauslaitteita käytössä jo pitkään, joten uusien järjestelmien hankinta oli luonnollista tutulta toimittajalta, kertoo mittausinsinööri Henri Siiskonen.

Modulaarinen kannettava Gantner-mittausjärjestelmä

Metso Outotec hankki tuotekehityksen käyttöön neljä uutta kannettavaa Gantner Q.Brixx -mittauslaitteistoa. Gantnerin modulaarisuus mahdollistaa IO-yksiköiden vaihtamisen helposti kulloiseenkin mittaustarpeeseen soveltuvaksi. Valikoimasta löytyy IO-yksiköitä muun muassa sähkötehon, värähtelyn, hydrauliikan paineiden, lämpötilan ja pyörimisnopeuden mittaukseen. Runkojännitysten mittauksiin käytetään venymäliuskoja.

- Kannettava mittausjärjestelmä on helppo ottaa mukaan asennuskohteisiin. Modulaarisuus mahdollistaa erilaisten mittausten tekemisen yhdellä ja samalla laitteistolla, Siiskonen perustelee laitteiston valintaa.

Mittausohjelmistona entuudestaan tuttu DASYLab

Metso Outotec on käyttänyt DASYLab-mittausohjelmistoa myös aikaisemman mittauslaitteiston kanssa. DASYLab on helppokäyttöinen, mutta silti monipuolinen ohjelmisto mittausten suoritukseen sekä jälkikäteen tehtävään analysointiin. DASYLab soveltuu erinomaisesti keikkamittauksiin, koska mittaussovellus on nopea tehdä kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvaksi. Ohjelmistoon on helppo ladata myös aikaisempia mittaustuloksia ja tehdä niihin erilaisia suodatuksia ja laskentoja.

- Oli luonnollista valita uuteen mittausjärjestelmään DASYLab-yhteensopivat mittauslaitteet. Tuttu mittausohjelmisto mahdollisti uuden järjestelmän nopean ja tehokkaan käyttöönoton, jatkaa Siiskonen perusteluja mittausjärjestelmän hankintaan.

Alkuperäinen referenssiartikkeli:

Elkome - Suorituskyvyn ja kestävyyden varmistaminen

Lisätietoa tuotekehityksen mittausjärjestelmistä:

Elkome - Tuotekehityksen mittaukset

Suosittelija:

Metso Outotecilla on ollut Elkomen toimittamia mittauslaitteita käytössä jo pitkään, joten uusien järjestelmien hankinta oli luonnollista tutulta toimittajalta.

Mittausinsinööri Henri Siiskonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elkome Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Metso Outotec Finland Oy
Ajankohta: 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Elkome kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

mittausjärjestelmät
testausjärjestelmät
mittausohjelmistot

Siirry yrityksen profiiliin Elkome kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elkome - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Elkome - Muita referenssejä

Elkome - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia