Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sähköturvallisuuden ja toiminnallisuuden testaus

ReferenssiElkome on toimittanut Kaukoralle testausjärjestelmiä Jäspi-vedenlämmittimien testaukseen. Automaattisilla testereillä varmistetaan tuotteiden sähköturvallisuus sekä toiminnallisuus osana tuotantoprosessia.

Tiivis yhteistyö testausprosessin kehittämiseksi

Automatisoitu sähköturvallisuustestaus tehostaa tuotantoa. Uusien testereiden ansiosta kaikki tuotteiden laadunvarmistukseen liittyvät mittauksen tehdään yhdellä kertaa, mikä säästää merkittävästi tuotantoaikaa. Kaikki mittaukset tallentuvat testaustietokantaan, joten testejä voidaan analysoida myös jälkikäteen.

- Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Elkomen kanssa testausprosessin kehittämiseksi ja toiminnan tehostamiseksi. Ratkaisut erilaisiin haasteisiin on löydetty nopeasti ja muutokset kaikkiin testereihin toteutettu järjestelmällisesti, kehuu Kaukoran R&D pääsuunnittelija Rami Heinonen sujuvaa yhteistyötä.

ERP-liityntä asiakaskohtaisena lisäominaisuutena

Elkomen sähköturvatesterillä pystytään tekemään sähköturvallisuuden lisäksi myös tuotteiden toiminnallisuuden varmistamiseen liittyvät testaukset. Lisäominaisuutena testausjärjestelmään suunniteltiin ERP-liityntä, joka mahdollistaa tuotetietojen lukemisen toiminnanohjausjärjestelmästä ja tämän perusteella oikean tuoteperhekohtaisen testiohjelman valinnan testerille.

- Jokaisen tuotteen testaus suoritetaan eri tavalla, vaikka mittaukset ja testit ovatkin periaatteessa samoja. Elkomen testeriohjelmisto on helppokäyttöinen ja testattavan tuotteen kytkeminen testeriin on selkeää myös käyttäjille, jotka eivät ole sähkötekniikan asiantuntijoita.

Valoverho varmistaa turvallisuuden testauksen aikana

Testauspisteet on sijoitettu tuotantolinjalle siten, että työntekijät pystyvät kulkemaan käytävillä testerien lähellä. Testauksen turvallisuus on varmistettu valoverhoilla, jotka pysäyttävät testauksen, jos työntekijä ylittää turvarajan testauksen aikana. Tilan säästämiseksi testerit on sijoitettu tuotantolinjan yläpuolelle.

- Normaali liikuteltava testerikärry olisi vienyt turhaa tilaa käytävällä, joten testerin mekaniikka muokattiin tarpeisiimme sopivaksi, jatkaa Heinonen testereihin tehdyistä asiakaskohtaisista muutoksista.

Viallisen komponenttierän löytyminen testauksessa

Konkreettinen esimerkki tuotetestauksen hyödyistä on viallisen komponenttierän löytyminen testauksessa. Testauksella estettiin viallisia komponentteja sisältävien laitteiden pääsy myyntiin ja asennuksiin asiakkaille.

- Valmistamme tuotannossa erilaisia lämminvesivaraajia lähes 40 000 laitetta vuodessa. Ennen kuin laitteet päätyvät asennuksiin, ne voivat olla tukkurin varastossa ja urakoitsijoilla jopa pari kuukautta. Tänä aikana viallisia komponentteja sisältäviä laitteita olisi ehditty valmistaa jopa tuhansia, ennen kuin vika olisi huomattu laitteiden käyttöönotossa tai käytössä, kertoo Heinonen tuotetestauksella saavutetuista hyödyistä.

Alkuperäinen referenssiartikkeli:

Elkome - Sähköturvallisuuden ja toiminnallisuuden testaus

Lisätietoa Elkomen sähköturvatesteristä:

Elkome - Automaattinen sähköturvatestaus

Suosittelija:

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Elkomen kanssa testausprosessin kehittämiseksi ja toiminnan tehostamiseksi. Ratkaisut erilaisiin haasteisiin on löydetty nopeasti ja muutokset kaikkiin testereihin toteutettu järjestelmällisesti.

R&D pääsuunnittelija Rami Heinonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elkome Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kaukora Oy
Ajankohta: 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Elkome kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

Sähköturvallisuus
Automatisoitu testaus
testausjärjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Elkome kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elkome - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Elkome - Muita referenssejä

Elkome - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia