Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Infonäytöt kierrätysaseman asiakasopastuksessa

ReferenssiElkome toimitti Lakeuden Etapin uudelle kierrätysasemalle Seinäjoelle infonäyttöjä asiakasopastukseen ja viestintään. Toimivan itsepalvelun edellytys on selkeät toimintaohjeet ja opasteet aseman toiminnasta.

Asiakastyytyväisyyden parantaminen 24/7-itsepalvelulla

Lakeuden Etappi Oy vastaa jätehuollon järjestämisestä kahdeksan omistajakuntansa ja 130 000 asukkaan alueella Etelä-Pohjanmaalla. Yrityksen tavoitteena on tarjota toimivaa jätehuoltopalvelua kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa ja ympäristönsä hyväksi. Yhtiö on aktiivinen toimialansa kehittäjä ja haluaa sitoutua jatkuvaan asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Lakeuden Etappi avasi kesällä 2021 Seinäjoelle 24/7-itsepalveluperiaatteella toimivan kierrätysaseman, RE-pisteen, kuultuaan asiakkaitaan palvelujensa kehittämisestä.

Asiakasopastus ja viestintä infonäytöillä

Elkome toimitti Seinäjoen uudelle kierrätysasemalle infonäyttöjä asiakasopastukseen ja viestintään. Toimivan itsepalvelun edellytys on selkeät toimintaohjeet ja opasteet aseman toiminnasta.

- Lähes 80% asiakkaistamme suorittaa jätteiden lajittelun kierrätysasemalla itsepalveluna, vaikka henkilökohtaistakin palvelua on tarjolla. RE-piste on avoinna ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. On ehdottoman tärkeää, että jokainen asiakas pystyy asioimaan asemalla sujuvasti ja turvallisesti, sekä kierrättämään jätteensä oikeaoppisesti, kertoo Lakeuden Etapin palvelupäällikkö Anna Mäntylä.

Infonäytöt ympärivuotisessa ulkokäytössä

Kierrätysasemalla on yhteensä 10 infonäyttöä asennettuna alueen porteille sekä katettuun kierrätyshalliin. Ympärivuotisen ulkokäytön takia infonäyttöjen tuli olla suojattuja vedeltä ja pölyltä, niiden piti kestää kesän kuumuutta ja talven kylmyyttä, sekä oltava julkisella paikalla rakenteeltaan kestäviä mahdollisen ilkivallan tai muiden vahinkojen takia.

- Vaatimuksena infonäytöille oli toimintavarmuus vaativissa käyttöolosuhteissa. Ennätyksellisen kuuma kesä ei tuottanut ongelmia, vaikka ulkonäytöt ovatkin suorassa auringonpaisteessa alueen porteilla. Infonäytöt ovat kestäneet hyvin kaikki sääolosuhteet, kertoo Mäntylä laitteiden kestävyydestä.

Tuotteen suunnittelu ja valmistus edullisesti

Lakeuden Etappi toteutti infonäyttöjen hankinnan julkisena kilpailutuksena.

- Etsimme tarjottavaa tuotetta eri toimittajiltamme, mutta haasteellisten vaatimusten sekä hintapaineen takia päädyimme suunnittelemaan ja valmistamaan asiakkaalle sopivan ratkaisun itse. Olemme toteuttaneet aiemminkin erilaisia infokioski- ja infonäyttöratkaisuja jätehuollon sekä muiden julkisten palvelujen ja teollisuuden tarpeisiin. Lakeuden Etapin projekti osoitti, että asiakkaalle räätälöity tuote vastasi tarpeita ja oli myös hinnaltaan edullisin vaihtoehto, kiteyttää Elkomen tuotepäällikkö Henri Winter asiakastoimituksen onnistumisesta.

Alkuperäinen referenssiartikkeli:

Elkome - Infonäytöt kierrätysaseman asiakasopastuksessa

Lisätietoa infokioskeista ja infonäyttöratkaisuista:

Elkome - Infokioskit ja itsepalveluautomaatit

Elkome - Infonäytöt ja sisällönhallinta

Suosittelija:

Ennätyksellisen kuuma kesä ei tuottanut ongelmia, vaikka ulkonäytöt ovatkin suorassa auringonpaisteessa alueen porteilla. Infonäytöt ovat kestäneet hyvin kaikki sääolosuhteet.

Palvelupäällikkö Anna Mäntylä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elkome Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lakeuden Etappi Oy
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Elkome kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

infonäyttö

Siirry yrityksen profiiliin Elkome kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elkome - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Elkome - Muita referenssejä

Elkome - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia