Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

City Dev Labs suunnittelee ja toteuttaa timanttisia verkkopalveluita, jotka parantavat bisnestä, helpottavat asiointia ja joita on ilo käyttää. Ketterästi ja kaupunkilaisjärjellä. Usein myös WordPressillä.

City Dev Labs

Yritysesittely

Parhaat ja hyödyllisimmät tekemämme verkkopalvelut ja järjestelmät ovat asiointiratkaisuja. Asiointi digitalisaatiota puhtaimmillaan; sähköisiä järjestelmiä, joissa joku asia kuten apurahahakemus, vientitullausilmoitus tai vuokra-asuntohakemus hoituu sujuvasti paikasta a paikkaan b ja arkistoituu lopuksi paikkaan c. Siinä välissä voi tapahtua paljon tai vähän, tilanteesta ja liiketoimintarpeesta riippuen.
Koska asianhallintajärjestelmien muoto vaihtelee aina käyttötarkoituksen mukaan, sellaiset vaativat aina räätälöityä web-ohjelmistokehitystä.
Työntekijöitä 15
Y-tunnus 0415934-2
Perustettu 1995
Www Kotisivut
Puh 0207430780
E-mail info@city.fi

Toimipaikat     Helsinki, Kerava, Pori

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: City Dev Labs, Järjestöt, WordPress, Drupal, angularjs, nodejs, PHP, MySQL, html5, Ajanvaraus, Backend, DevOps, E-commerce, Google Analytics, Industrial Internet, Verkkokauppaohjelmisto, verkkopalvelut, symfony2, MariaDB, CSS, Git, Agile, TypeScript, ionic 2, postgres, React, loopback, innovaatioseteli, StrongLoop, Tietosuoja

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

City Dev Labs - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVerkkopalvelu, josta löytää sopivan tilitoimiston

"City Dev Labsilta löytyy asiantuntevaa teknistä osaamista ison WordPress-sivuston toteutukseen. Jatkuvan ylläpidon kannalta meille on tärkeää sivuston tietoturva ja nopeus, koska hakuja tehdään paljon ja sisällön pitää olla helposti saavutettavissa. Ohjelmistojamme eli Procountor Taloushallintoa tai NetTikonia käyttäville tilitoimistoille on tärkeää olla löydettävissä.."

-- Tommi Partanen

Näytä referenssi

ReferenssieOmistaja yhdistää tavaran omistajan ja löytäjän

"eOmistajan toimitusjohtaja Niina Sjöblom: “Meille on yhteiskunnallisesti tärkeää että kadonneet tavarat löytävät takaisin omistajilleen. Perheiden arkinen tavararumba helpottuu eikä turhia kertakäyttöostoksia tarvita kun kadonneiden tilalle ei jatkuvasti osteta uusia. City Dev Labsin kanssa tekeminen oli mutkatonta ja ketterä ohjelmistokehitys ehdottomasti paras tapa toteuttaa.."

-- Niina Sjöblom

Näytä referenssi

ReferenssiSPV:n 60 000 jäsentä samalle digitaaliselle alustalle

"W3:n asiantuntijoiden kanssa oli ilo työskennellä, luottamus oli molemminpuolista ja nyt meillä on käytössämme uusinta avoimen lähdekoodin teknologiaa hyödyntävä rekisterijärjestelmä, jolla on pitkä elinkaari. Suulin avulla pystymme palvelemaan paremmin laajaa jäsenkuntaamme, johon kuuluu niin kilpapurjehtijoita kuin satunnaisia sunnuntaiveneilijöitäkin."

-- Tom Ek

Näytä referenssi

ReferenssiKaiva.fi - perustietoa kaivannaisalasta

"WordPress-alusta oli meille tuttu jo ennestään, mutta W3:n porukka sai siitä jotenkin enemmän irti. Yhteistyö oli sujuvaa ja työ eteni ripeästi. Kaiva.fi on erittäin tyylikäs ja toimiva sivusto, joka auttaa meitä jakamaan objektiivista tietoa alasta ja sen merkityksestä”."

-- Pauli Vartia, Geologian tutkimuskeskuksen verkkotoimittaja:

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

City Dev Labs - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Asiakkuudenhallinta on osa asioidenhallintaa, mutta jälkimmäiseen kuuluu muutakin. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä web-ohjelmistoja kuten asiointiportaaleja, räätälöityjä CRM-ratkaisuja, jäsenrekistereitä..

Toiminnanohjaus ERP

Onko Excel jäänyt pieneksi, mutta iso valmis-ERP tuntuu kohtuuttoman isolta? Sinun kannattaa selvittää, olisiko räätälöity toiminnanohjaisjärjestelmä sopiva. Tekemällä tekeminen voi kuulostaa kalliilta, mutta ei..

City Dev Labs - Referenssit

City Dev Labs - Bloggaukset

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

City Dev Labs - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Koodaava supertyyppi – tule osaksi avointa ja matalahierarkista työyhteisöämme!

Miltä kuulostavat Javascript, Typescript, Node.js, Loopback, React, React Native, AngularJS/Angular, PHP, Symfony, SQL, MariaDB, Postgres, Mobiili, Ionic 2, WordPress, Agile, asiakaslähtöisyys, Linux, Git, integraatiot ja arkkitehtuuri? Voit olla urasi alkuvaiheilla tai tuhansien committien konkari, kunhan sinulta löytyy intohimoa rakentaa timanttisia ratkaisuja verkkoon ja mobiiliin.


W3:lla työskennellään pienissä ja ketterissä moniosaavissa tiimeissä, joissa tekijät saavat paljon vastuuta. Saat olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa verkkopalveluita ja auttaa asiakasyrityksiämme kasvamaan ja kehittymään digitalisaation mukana. Meillä saat osallistua laajasti järjestelmäkehityksen eri osa-alueisiin moderneja menetelmiä ja uusimpia kehitystyövälineitä hyödyntäen.

Jos tunnistit itsesi yllä olevista kuvauksista, haluamme ehdottomasti keskustella kanssasi lisää.


Me W3:lla arvostamme yhteistyötä ja asiakaslähtöisyyttä yksinäisen puurtamisen sijaan. Tarjoamme sinulle rennon ja nuorekkaan työyhteisön, jossa pääset kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä parasta on ihmiset!

Olemme rakentaneet avoimen ja matalahierarkisen työyhteisön, joka on meidän kaikkien näköinen. Molemminpuolinen luottamus ja yhteinen päämäärä ovat meillä tärkeitä ja näinpä pystyt valitsemaan työaikasi vapaasti. Ja ajan hengen mukaisesti, myös etäpäivät ovat normi.

City Dev Labs - Rekryilmoitukset

 

City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku