Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Iso ravintolaportaali Saksaan

Referenssi

City Dev Labs teki eteläsaksalaiselle mediajätille Süddeutsche Zeitungille ravintolaportaalin Satt und Glücklich, joka tarkoittaa suunnilleen "maha täynnä, parempi mieli". WordPress-pohjainen saitti toimii kokonaan uutena ravintolamediana Münchenin alueella. Alueen valtalehden ammattitoimittajat kirjoittavat laadukkaat jutut ja ammattivalokuvaajat ottavat herkulliset kuvat. Portaali on ravintola-alaa digitalisoivan EatAndTheCityn ja Süddeutsche Zeitungin yhteinen projekti.
Teknisesti sivusto on rakennettu WordPressin ja Googlen karttojen päälle. Palvelininfra tulee myös Googlelta, koska käyttäjiä on paljon ja he ovat kaikki Saksassa. City Dev Labsin Anu Halme haluaa nostaa projektista pari seikkaa: "Mediasaitin bisnesmalli on täysin uusi, se ei perustu mainoksiin eikä maksumuuriin vaan tuloa saadaan ravintoloiden pöytävarauksista ja kotiinkuljetuksista. Näin laatumedia saa uuden tulovirran netistä. Projektina oli kiva saada palvella saksalaista asiakast tämän äidinkielellä".

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Süddeutsche Zeitung, printtimedia
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia