Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etsimme mahtavan joukkomme täydennykseksi koodaavaa huipputyyppiä, joka ei pelkää uusia haasteita ja itsensä haastamista.

post_image
Rekryilmoitus

Voit olla urasi alkuvaiheilla tai tuhansien committien konkari

Etsimme potentiaalia ja intohimoa rakentaa timanttisia ratkaisuja verkkoon ja mobiiliin. Teemme asiakkaidemme projekteja pääosin omissa tiloissamme Helsingin Vallilassa, jossa istumme yhteisissä tiloissa muiden City-konsernin yritysten kanssa tai Keravan Klondykessä. Työpisteesi voi sijaita myös kotona, mutta kuitenkin ainakin yhtenä päivänä viikossa toimistolla.

Käsialaamme ovat esimerkiksi Eat.fi-ravintolasivusto, ammattikorkeakoulujen Jobiili-harjoittelupaikkajärjestelmä sekä Kansallisen audiovisuaalisen arkiston, Kavin, radio- ja televisio-ohjelmien arkistointijärjestelmä. City-konsernin laajentuessa kansainvälisesti, teemme projekteja myös Keski-Euroopassa sijaitseville asiakkaillemme. EatAndTheCity on yksi kansainvälisitä projekteistamme.

Voidaksemme kutsua Sinut tapaamiseen toivomme, että Sinulla on vähintään yksi vuosi työkokemusta jonkin seuraavan teknologian parissa: Node.js, Loopback, React, Javascript, Typescript, React Native, AngularJS/Angular, PHP tai Symfony. Lisäksi odotamme, että puhut sujuvasti suomea, joka on työkielemme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahtavan tiimin ja joustavat työajat kaikkien tavanomaisten työsuhde-etujen lisäksi (lounassetelit, puhelin, netti, työterveys).

Lähetä alla olevan lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@city.fi, yhteystietosi, ansioluettelosi tai linkki LinkedIn-profiiliisi ja mielellään linkin myös Github-profiiliisi, jos siellä on jotain mielenkiintoista.

Lisätietoa ko. tehtävästä antaa Heikki Pelkkikangas, heikki.pelkkikangas@city.fi.

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen, ja olemme sinuun yhteydessä mikäli olemme match!

Pinterest
City Dev Labs logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Kerava
Tarkennettu
sijainti:
Helsingin Vallilassa istumme yhteisissä tiloissa muiden City-konsernin yritysten kanssa tai Keravan Klondykessä.
Linkki: https://citydevlabs.fi/
Yhteydenotto: rekry@city.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii City Dev Labs kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media

Teknologia

Open source
Android
iOS
Angular
Node.js
React
Java
Javascript
WordPress
WooCommerce

Omat tagit

koodaus
Tieto- ja asiointijärjestelmä

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä