Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

City Dev Labs kokemuksia

City Dev Labs kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka City Dev Labs on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVerkkopalvelu, josta löytää sopivan tilitoimiston

"City Dev Labsilta löytyy asiantuntevaa teknistä osaamista ison WordPress-sivuston toteutukseen. Jatkuvan ylläpidon kannalta meille on tärkeää sivuston tietoturva ja nopeus, koska hakuja tehdään paljon ja sisällön pitää olla helposti saavutettavissa. Ohjelmistojamme eli Procountor Taloushallintoa tai NetTikonia käyttäville tilitoimistoille on tärkeää olla löydettävissä.."

-- Tommi Partanen

Näytä referenssi

ReferenssieOmistaja yhdistää tavaran omistajan ja löytäjän

"eOmistajan toimitusjohtaja Niina Sjöblom: “Meille on yhteiskunnallisesti tärkeää että kadonneet tavarat löytävät takaisin omistajilleen. Perheiden arkinen tavararumba helpottuu eikä turhia kertakäyttöostoksia tarvita kun kadonneiden tilalle ei jatkuvasti osteta uusia. City Dev Labsin kanssa tekeminen oli mutkatonta ja ketterä ohjelmistokehitys ehdottomasti paras tapa toteuttaa.."

-- Niina Sjöblom

Näytä referenssi

ReferenssiSPV:n 60 000 jäsentä samalle digitaaliselle alustalle

"W3:n asiantuntijoiden kanssa oli ilo työskennellä, luottamus oli molemminpuolista ja nyt meillä on käytössämme uusinta avoimen lähdekoodin teknologiaa hyödyntävä rekisterijärjestelmä, jolla on pitkä elinkaari. Suulin avulla pystymme palvelemaan paremmin laajaa jäsenkuntaamme, johon kuuluu niin kilpapurjehtijoita kuin satunnaisia sunnuntaiveneilijöitäkin."

-- Tom Ek

Näytä referenssi

ReferenssiKaiva.fi - perustietoa kaivannaisalasta

"WordPress-alusta oli meille tuttu jo ennestään, mutta W3:n porukka sai siitä jotenkin enemmän irti. Yhteistyö oli sujuvaa ja työ eteni ripeästi. Kaiva.fi on erittäin tyylikäs ja toimiva sivusto, joka auttaa meitä jakamaan objektiivista tietoa alasta ja sen merkityksestä”."

-- Pauli Vartia, Geologian tutkimuskeskuksen verkkotoimittaja:

Näytä referenssi

ReferenssiMagento-alustalle tehty verkkokauppa

"Halusin tyylikkään, standardinmukaisen ja mahdollisimman joustavan verkkokaupan näille arvokkaille tuotteille. Minulle verkkokauppiaana hakukonelöydettävyys ja näyttävät kuvat ovat tärkeitä, samoin toimiva ja luotettava ostopolku. W3 Group suunnitteli sekä uuden yritysilmeen vanhalle Caratia-brändille ja toteutti rivakasti loistavan verkkokaupan, joka tukee oikeaa monikanavaisuutta."

-- Kim Sirén

Näytä referenssi

ReferenssiS.Y.B. Finland

"Emilia Simolinna, S.Y.B. Finlandin markkinointipäällikkö “W3 Group ymmärsi heti pitkälle erikoistuneen ICT-firman kuten S.Y.B: in verkkoviestinnän tarpeet ja suunnitteli ja toteutti meille toimivat Drupal-sivut, joita meidän on helppo ylläpitää. Yhteistyö oli todella helppoa ja sujuvaa”, kertoo Emilia Simolinna, S.Y.B. Finlandin markkinointipäällikkö."

-- Emilia Simonlinna

Näytä referenssi

ReferenssiKolme mobiilialustaa kerralla

"Olli Uuksulainen, Sales Networkin myyntijohtaja yhteistyöstä W3 Groupin kanssa: ”Call-center –softat olivat ennen valtavia ja kalliita ohjelmistoja, mutta yhdessä W3 Groupin kanssa saimme mahdutettua soittotyön tärkeimmät toiminnot yhteen mobiilisovellukseen. Yhteistyö oli napakkaa, kemiat kohtasivat, ja sovellus saatiin aikataulussa asiakkaidemme luureihin.” "

-- Olli Uuksulainen

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Leluyhdistys

"Olin todella yllättynyt, miten nopeasti saimme yhdistyksille näyttävät WordPress-sivut pystyyn. WordPressillä uuden sisällön julkaisu käy leikiten vanhaan julkaisujärjestelmäämme verrattuna. Nyt myös tietoturva on kunnossa."

-- Heidi Pennanen

Näytä referenssi

ReferenssiNuohous menee pilveen

"W3 Group ymmärsi toiveemme ja tarpeemme. Yhdessä pääsimme haluttuun päämäärään, vaikka ohjelmistokehitys olikin meille etujärjestönä aivan uutta. Ketterän kehityksen ansiosta meillä oli mahdollisuus täsmentää ja täydentää jo tekeillä olevaa järjestelmää”. "

-- Juhani Jyrkiäinen, Nuohousalan Keskusliiton toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs:n referenssit

City Dev Labs:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia