Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eOmistaja yhdistää tavaran omistajan ja löytäjän

ReferenssieOmistaja on verkkopalvelu, joka tarjoaa yhteyden kadonneen tavaran omistajan ja löytäjän välille. Valikoimissa on tunnistetarroja ja avaimenperiä, joiden avulla unohtuneet tavarat löytävät takaisin kotiin. Tunnisteilla voi helposti turvallisesti merkitä lähes mitä tahansa omaisuutta.

City Dev Labs suunnitteli ja toteutti eOmistaja.fi-kotisivun ja sen yhteydessä pyörivän verkkopalvelun, jossa tunnistekoodeja hallitaan. Kun tunnisteella merkitty tuote - kuten vaikkapa luistimet - löytyvät, niiden löytäjä käy eOmistajan verkkopalvelussa ilmoittamassa ilouutisen luistimien omistajalle. eOmistaja-palvelu on ilmainen, palvelun avulla saat tiedon kadonneen tavaran löytäjältä nopeasti.

Kotisivut ja verkkokauppa tehtiin responsiivisena WordPress-toteutuksena. Sivusto toimii paitsi markkinointisivustona myös verkkokauppana maksamistoimintoineen ja rekisteröitymissivustona eOmistajan käyttäjille. City Dev Labs hoitaa sekä verkkosivuston että taustajärjestelmän ylläpidon ja käyttöpalvelun.

Suosittelija:

eOmistajan toimitusjohtaja Niina Sjöblom: “Meille on yhteiskunnallisesti tärkeää että kadonneet tavarat löytävät takaisin omistajilleen. Perheiden arkinen tavararumba helpottuu eikä turhia kertakäyttöostoksia tarvita kun kadonneiden tilalle ei jatkuvasti osteta uusia. City Dev Labsin kanssa tekeminen oli mutkatonta ja ketterä ohjelmistokehitys ehdottomasti paras tapa toteuttaa verkkopalvelu.”

Niina Sjöblom

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Goods Network
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Halme, anu.halme@city.fi, 0400855688

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka

Teknologia

React
WordPress

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia