Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osakeliitolle jäsenrekisteri ja verkkosivut

ReferenssiPAREMPAA PALVELUA ILMAN MANUAALISTA TYÖTÄ


Osakesäästäjien Keskusliitto on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa. Liiton tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen.
Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenmäärä on huimassa kasvussa ja jäseniä on jo yli 21 000. Netin kautta liittyy vuosittain noin 1 000 uutta jäsentä ja muita kanavia pitkin jäseniä liittyy vähintään yhtä paljon. Jokainen jäsen kuuluu Osakesäästäjien Keskusliittoon oman paikallisyhdistyksensä kautta. Jäsenmäärän kasvaessa keskusliitolle alkoi kasaantua yhä enemmän manuaalista työtä.
Projektin päätavoitteina oli parantaa jäsenille tarjottavaa palvelua ja automatisoida rutiinitöitä.

PAREMPAA PALVELUA JÄSENILLE – KAIKKI YHDELLÄ KIRJAUTUMISELLA

Uusi kokonaisuus yhdistää julkiset verkkosivut, jäsenille rajatun osion ja jäsenrekisterin. Projekti alkoi julkisista verkkosivuista, joiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi W3. Tekniseksi alustaksi valittiin WordPress.
Toinen vaihe oli jäsenrekisterin uusiminen. Jäsenrekisterin tehtävä on auttaa mittavan jäsenmäärän hallinnoinnissa. Jäsenrekisterin näkyvin osa on jäsenmaksujen laskutus ja maksujen jyvitys paikallisyhdistyksille.
Jäsenrekisteri ja verkkosivut keskustelevat saumattomasti keskenään. Verkkosivuilla on käytössä kertakirjautuminen (single sign-on, SSO), minkä avulla kerran kirjautunut jäsen pääsee näkemään kaiken jäsenille tarkoitetun sisällön ja päivittämään tietojaan jäsenrekisteriin. Mikäli jäsen on vastuutehtävässä paikallisyhdistyksessä, hän näkee myös vastuuhenkilöille tarkoitetun osion.

RUTIINIEN AUTOMATISOINTI

Ennen unohtuneet salasanat ja jäsenmaksulaskutus työllistivät toimistoa jatkuvasti. Nyt järjestelmä hoitaa automaattisesti molemmat. Toimisto pääsee eroon työstä, joka ei edistä tavoitetta ja jäsen saa avun ympäri vuorokauden.
Mikäli jäsen päättää irtisanoa jäsenyytensä tai unohtaa maksaa laskunsa, voidaan tunnus poistaa automaattisesti käytöstä, eikä hän pääse nauttimaan eduista ennen kuin maksu on taas maksettu.

KEHITTÄMINEN EI LOPU

Räätälöitävä jäsenrekisteri antaa mahdollisuuden muokata järjestelmä juuri itselleen sopivaksi. Projekti, joka lähti liikkeelle verkkosivujen uusimisesta laajenee edelleen uusille osa-alueille. Osakesäästäjien Keskusliiton toimitusjohtaja Antti Lahtinen on taustaltaan pankkiiri, mikä näkyy myös kehittämistyössä: Jokaisen uuden ominaisuuden vaatima investointi ja sen tuoma hyöty lasketaan tarkkaan. Projektin mittareita seuraamalla voidaan koko ajan seurata miten olemme onnistuneet.

Tutustu yhdistykseen: https://www.osakeliitto.fi/

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Osakesäästäjien Keskusliitto ry
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Sinisalo

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

IBM
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Sidosryhmä
Toteutustyö

Omat tagit

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia