Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen Leluyhdistys

ReferenssiSUOMEN LELUYHDISTYS ON LEIKIN ASIALLA


Suomen Leluyhdistys on leluvalmistajien ja -kauppiaiden yhdistys, joka tunnetaan parhaiten Vuoden Peli ja Vuoden Lelu -kilpailusta ja palkinnosta. W3 Groupilla oli ilo tehdä Leluyhdistykselle uudet WordPress-sivut ja kerrankin sopivan kuvamateriaalin löytäminen oli helppoa, koska lelut, pelit ja leikkiminen ovat yhdistyksen toiminnan keskiössä. Leluyhdistys käyttää lisäksi ahkerasta Instagrammia, josta kuvat nostetaan etusivulle. Tällä tavalla saadaan helposti tuoretta ja ajankohtaista sisältöä.

Teknisesti sivusto on responsiivinen WordPress-totutus. Perussisällön lisäksi saitilla on monta hyödyllistä toimintoa kuten laskuri, joka näyttää kuinka usein mitäkin toimituksellista artikkelia on luettu.

Samaa sivustopohjaa eli teemaa käytettiin myös Sisustakotia.fi -sivustolla, joka on portaali kodinsisustuksesta kiinnostuneille kuluttajille. Sivuilta löytyvät kodinsisustusalan liikkeet ympäri Suomen, sisustustrendit, lahjavinkit, uutuustuotteet sekä kiinnostavat designerit. Sivulta löytyy myös tietoa kodinsisustus- ja huonekalualan toimialajärjestöstä Sisusta Kotia ry:stä. Tämä WordPress-sivusto on alan toimijoiden oman viestinnän ja sisältömarkkinoinnin kannalta tärkeä, koska näin heillä on luonteva paikka julkaista tietoa uusista tuotteista ja näin saada myös arvokkaita orgaanisia linkkejä omille sivuilleen.


Suosittelija:

“Olin todella yllättynyt, miten nopeasti saimme yhdistyksille näyttävät WordPress-sivut pystyyn. WordPressillä uuden sisällön julkaisu käy leikiten vanhaan julkaisujärjestelmäämme verrattuna. Nyt myös tietoturva on kunnossa.”

Heidi Pennanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Leluyhdistys
Ajankohta: 2015

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia