Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkopalvelu, josta löytää sopivan tilitoimiston

ReferenssiSuomentilitoimistot.fi -tilitoimistohaku helpottaa yrityksiä tilitoimiston valinnassa. City Dev Labs teki asiakkaalleen Accountor Finagolle WordPress-pohjaisen verkkopalvelun, jotta yritykset ympäri Suomea löytäisivät heitä lähellä olevan ja palveluiltaan sopivan tilitoimiston. Verkkopalvelussa on paljon filttereitä, joiden avulla loppukäyttäjä näkee helposti esim. miltä toimialoilta kyseisellä tilitoimistolla on kokemusta, mitä taloushallinto-ohjelmistoja he käyttävät ja mitä muita palveluja on tarjolla. Tärkein valinta on sijainti ja siksi paikkahaku on heti etusuvulla.

Jotta satojen tilitoimistojen tiedot olisivat aina ajan tasalla, niiden henkilökunta päivittää tietojaan itse. Julkisella puolella tärkein toiminto on tilitoimistohaku, muttta taustalla sivusto toimii myös asiointijärjestelmänä, jonka avulla varmistetaan näytettävien tietojen eheys ja ajankohtaisuus.

Suosittelija:

"City Dev Labsilta löytyy asiantuntevaa teknistä osaamista ison WordPress-sivuston toteutukseen. Jatkuvan ylläpidon kannalta meille on tärkeää sivuston tietoturva ja nopeus, koska hakuja tehdään paljon ja sisällön pitää olla helposti saavutettavissa. Ohjelmistojamme eli Procountor Taloushallintoa tai NetTikonia käyttäville tilitoimistoille on tärkeää olla löydettävissä netissä ja tuoda esiin omaa osaamistaan. Suomentilitoimistot.fi-hakupalvelun etuja onkin se, että tilitoimisto voi päivittää perustietojaan itse."

Tommi Partanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Accountor Finago
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Halme, anu.halme@city.fi, puh: 0400 855688

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia