Planeetta Internet tiedottaa verkkosivuillaan, että ruotsalainen Loopia Group AB on ostanut Planeetan koko osakekannan.

Vuonna 2002 perustettu Planeetta Internet tarjoaa webhotelli- ja verkkokaupparatkaisuja. Sen brändejä ovat muun muassa Planeetta, OpsHost, Neutech ja Webhotellit.com.

Yrityksellä on yli 20 000 asiakasta ja se työllistää 36 henkilöä Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä.

“Loopia Groupin tuella Planeetta on nyt loistavassa asemassa jatkamaan kasvua yritysostoilla Suomessa sekä vahvistamaan asemaansa johtavana kestävän kehityksen mukaisten webhotellipalvelujen tarjoajana.” Planeetta Internet Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Lauri Kasti sanoo Planeetta Internetin tiedotteessa.

“Loopia Groupin tuella Planeetta on nyt loistavassa asemassa jatkamaan kasvua yritysostoilla Suomessa”

“Planeetan fiksut webhotellipalvelut täydentävät Loopia Groupin liiketoimintaa ja tukevat päämääräämme tarjota ylivoimainen käyttäjäkokemus, teknologiset innovaatiot ja erinomainen paikallinen asiakaspalvelu PK-yrityksille ja yksityishenkilöille kautta Euroopan.” hehkuttaa Loopia Groupin toimitusjohtaja Sara Laurell.

 

Planeetta Internet palvelee yli 20 000 asiakasta ja työllistää 36 henkilöä Suomessa.

 

Loopia Group on webhotelleja ja web-palveluita tarjoava yritys, jonka liiketoiminta keskittyy Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Isossa-Britanniassa, Unkarissa, Hollannissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa.

”Planeetan fiksut webhotellipalvelut täydentävät Loopia Groupin liiketoimintaa”

Kaupan jälkeen Loopialla on noin 200 asiantuntijaa ja yli 500 000 asiakasta Skandinavian, itäisen Keski-Euroopan ja Länsi-Euroopan markkinoilla.

Planeetta laajentaa Loopia Groupin palveluvalikoimaa verkkosivustojen ylläpitopalveluilla ja skaalautuvien pilvipalveluiden tuottamisella.

 

Planeetta Internetin Ite wiki -profiili