Vuonna 2003 perustettu Mepco Oy jakaantui 1.1.2017 kahdeksi uudeksi yritykseksi, Accountor Enterprise Solutions Oy:ksi ja Accountor HR Solutions Oy:ksi.

Accountor-konsernin Software-divisioonaan lukeutuvien yritysten liikevaihto on yhteensä noin 70 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 400 ammattilaista.

”Yritysjakoon päädyttiin, jotta Accountor Enterprise ja Accountor HR voivat tarjota ketterämmin ratkaisuja kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Toiminnan keskittäminen ydinosaamisalueisiin mahdollistaa nopeammat ratkaisutoimitukset ja nykyisten asiakkaiden palvelemisen entistä kilpailukykyisemmin, kertoo Mepcon perustaja Markku Pekkola.

Accountor Enterprise Solutions Oy keskittyy 120 ammattilaisen voimin myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, toiminnanohjauksen, taloudenohjauksen ja tiedolla johtamisen prosesseihin, sekä liiketoiminnan innovointiin. Liiketoiminnan pohjana on asiantuntijuus Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-alustoissa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Mepcoa viimeisen vuoden luotsannut Eero Noroviita.

Accountor HR Solutions Oy keskittyy palvelemaan henkilöstöosaamisellaan kaikenkokoisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeissa. Tarjonnan selkärankana toimivat Suomen käytetyimpiin lukeutuvat HR- ja palkkajärjestelmät, Mepco HRM ja Mepco Pro. Accountor HR:n toimitusjohtajana toimii Markku Pekkola.

Molemmat yritykset kuvaavat toimintansa perustuvan vahvaan asiakaslähtöisyyteen.

Me onnistumme vain asiakkaidemme onnistuessa, muistuttaa Accountor Enterprisen toimitusjohtaja Noroviita.