Alihankinta 2016 -tapahtuma on suunnattu erityisesti teollisuusyrityksille ja näiden yhteistyökumppaneille kooten Tampereelle yritysväkeä niin Suomesta kuin maamme rajojen ulkopuoleltakin 27.-29.9.2016.

Älykkäitä mainosnäyttöjä kehittävä Jidoka tarjoaa kumppaneilleen mahdollisuutta viestiä tarjonnastaan digitaalisilla näytöillä Tampereella järjestettävillä messuilla.

-Toimimme Tampereen Messut Oy:n kumppanina ja tarjoamme alihankintamessuista kiinnostuneille yrityksille 46”mainosnäyttöjä markkinointiviestintään tapahtumassa. Mainosnäyttömme sijaitsevat messuhallin käytävillä, jossa messuvieraat ja näytteilleasettajat näkevät ne helposti, kertoo Jidokan liiketoiminnan kehityksestä vastaava Alex Bern.

Alex Bern esittelemässä Jidokan älykkäitä mainosnäyttöjä

Alex Bern esittelemässä Jidokan älykkäitä mainosnäyttöjä

Bern tituleeraa näyttöjä älykkäiksi mainosnäytöiksi, sillä seuraavaksi Jidokan kehittämät älykkäät näyttöratkaisut osaavan kohdentaa mainoksia hyödyntäen katsojaprofiileja ja erilaisia ympäristötekijöitä. Jidokan teknologiaa onkin hyödynnetty mm. Lontoon Olympialaisissa, joihin yritys oli kehittämässä etäyhteydellä vaihdettavia liikennemerkkejä.

Alihankintamessuilla Bern arvioi mahdolliseksi tavoittaa jopa 1000 yritystä ja 30 000 henkilöä visuaalisella viestinnällä.

Alex Bernillä on tehokkaasta markkinointiväylästä Alihankintamessuilla kiinnostuneille tarjous:

– Hintaan 1000 euroa saatte messujen ajaksi oman mainosnäytön, joka esittää vain teidän mainoksianne. Toinen vaihtoehto on muiden yritysten kanssa jaettu näyttö, jossa esitetään enintään 8 yrityksen mainoksia. Näin ollen päivän aikana mainostanne esitettäisiin vähintään tunnin ajan koko päivän aikana, kolmena päivänä. Tässä tapauksessa hinta olisi 150 euroa (+ alv).

-Palvelu toteutetaan avaimet käteen periaatteella – Teiltä tarvitsemme ainoastaan mainosmateriaalin, joka voi yksinkertaisimmillaan olla sarja JPG-kuvia, joiden korkeus on 1920 px ja leveys 1080 px. Vastaavasti aineisto voi olla Web-sivusto (korkeus 1920 px ja leveys 1080 px), jolloin mainokseen voidaan lisätä liikettä ja animaatioita.

Olettehan yhteydessä meihin piakkoin, niin varaamme teille oman mainosnäytön, sillä laitteita on rajoitetusti, Bern heittää tarjouksen kiinnostuneille.

 

Yhteydenotot

Alex Bern

+358 50 46 40 184

alex.bern @ jidoka.fi

Jidokan kotisivut

Jidoka ite wikissä