Kesäloman jälkeen on hyvä hetki pohtia yrityksen toimintaa ylätasolla. Käydä läpi visio ja missio ja edetä sieltä kohti toiminnan konkreettista suunnittelua.

Mitkä siis ovat ite wikin visio ja missio? Mitkä ovat yrityksemme tärkeimmät arvot ja kuinka aiomme käytännössä päästä tavoitteisiimme?  Tässä tiivis katsaus toimintaamme ylätasolla!

Visiomme

Visionamme on digitalisaation mahdollisuudet hyödyntänyt Suomi, jonka yritykset ovat kestäviä, kilpailukykyisiä ja kasvavia, ja joiden työntekijät ovat tyytyväisiä.

Missiomme

ite wikin missiona on edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä aktivoimalla näitä digitalisoimaan prosessejaan onnistuneesti ja yhdistämällä sopivia kumppaneita liiketoiminnan kehityshankkeissa.

Käytännön toteutus 

Kehittämme avointa digitaalista mediaa ja markkinapaikkaa, joka koostaa kattavasti yhteen digitalisaation osaajayritykset ja kumppanivalintojen kannalta keskeiset sisällöt kuten referenssit ja suosittelut.

"Digitalisoi liiketoimintasi", kehottaa ite wikin slogan.

Näin ite wiki auttaa eri toimialojen yrityksiä hahmottamaan digitalisaation mahdollisuuksia ja löytämään ja kontaktoimaan tehokkaasti sopivat kumppanit ja palvelutarjoajat it-, ohjelmisto- ja digitalisaatiomarkkinassa.

Arvomme

Arvopohjamme perustuu avoimuuteen, riippumattomuuteen ja ilmaisuuteen.

Pyrimme ennen kaikkea kehittämään parhaan mahdollisen palvelun digitalisaatiomarkkinan tehostamiseksi ja lisäarvoa tuottaaksemme. Tiedämme, että jos onnistumme tässä tavoitteessa, myös liiketoimintamme kasvaa syntyneen lisäarvon mukana.

Suhtaudumme digitalisaatioon analyyttisesti ja teemme jatkuvasti mallinnustyötä sen ymmärrettävyyden edistämiseksi ja koostaaksemme markkinatiedon parhailla mahdollisilla tavoilla yhteen.

Arvopohjamme on tärkeä tekijä siinä, että olemme nousseet luotettuun asemaan Suomen digitalisaatiomarkkinassa.

Joitain tuloksia…

ite wiki alkaa olla todella kattava mitä tulee it-toimittajayrityksiin. Löydät markkinapaikastamme nyt yli 1300 merkittävintä it- ja ohjelmistoyritystä Suomessa.

Analytiikkamme mukaan digitalisaatio kiinnostaa isosti myös tilaajapuolella, eli eri toimialojen yrityksissä. Koostimmekin yhteen joitain yrityksiä, joista ite wikissä on vierailtu alkuvuoden aikana 2016, ja lista kasvoi nopeasti todella pitkäksi.

”Analytiikkamme mukaan digitalisaatio kiinnostaa isosti myös tilaajapuolella…”

Myös numeerinen analytiikka osoittaa ekosysteemimme kasvun. Arvioimme miljoonan sivulatauksen tulevan täyteen palvelussa alkuvuodesta 2017.

Tulevaisuuden tavoitteita

Haluamme, että ite wiki on kasvavasti samanlaisessa asemassa digitalisaatiomarkkinassa kuin etuovi ja oikotie ovat kiinteistömarkkinassa.

Tavoitteenamme on, että kun yrityksissä ollaan liiketoiminnan kehityshankkeen äärellä, markkinaa lähdetään kartoittamaan ja ideoita hakemaan ite wikistä samaan tapaan, kuin asuntoja haetaan omista markkinapaikoistaan.

Näin pyrimme olemaan konkreettisesti edistämässä digitalisaation valtavan potentiaalin hyödyntämistä Suomessa.

 

Johannes Puro, ite wikin Co-founder 

Digitlisaatio

Lisätietoa toiminnastamme saat suoraan ite wikin tiimiltä, valitsemalla jonkun etusivulla esitellyistä sivuston osioista tai tietoa palvelusta sivulta. Olemme myös auttaneet lukuisia organisaatioita löytämään sopivia kumppaneita ite wikin kattavaa yrityshakua hyödyntäen, ole yhteydessä niin katsotaan miten voimme auttaa!