Vifa on tanskalainen laadukkaiden äänetoistolaitteiden valmistaja, jonka kaiuttimia ei täydy piilottaa vieraiden tullessa. Lähiaikoina yritys on panostanut tyylikkäisiin langattomiin kaiuttimiin.

Kaiutin-valmistajan uusin tuoteperhe on nimetty pohjoismaisten pääkaupunkien mukaan – tuoteperheen pienin jäsen on lainannut nimensä Helsingiltä.

 

helsinki-misty-blue-106339-300dpi

Vifan Helsinki-kaiutin

 

Kannettavan Helsinki-kaiuttimen pintamateriaali villatekstiiliä, joka on erityisesti suunniteltu äänentoistoa varten. Rungon muut osat on jykevää alumiinia ja nahkaa.

 

helsinki kaiutin

Helsinki-kaiuttimessa on bluetooth-liitäntä ja se on täysin langaton

 

Helsinki-kaiuttimessa on litium-akku ja bluetooth-liitäntä. Kaiutinta saa viidessä eri värissä ja lisävarusteeksi on mahdollista hankkia kantohihna.

 

helsinki-speaker-vifa

Tyylikkään ulkonäön lisäksi kauttimen äänenlaatu on kerännyt kiitosta. Tekniikan maailma kehuu Vifan kaiuttimien sointitasapainoa ”miellyttävän hillityksi ja monella tapaa hifi-ihanteiden mukaiseksi”.

 

helsinki_wireless_speaker_vifa

Ruotsalaisesta nahasta tehdyn hihnan ansiosta kaiuttimen voi asettaa roikkumaan mistä vaan.

 

helsinki-misty-blue-14093-72dpi

Kaiutinta on helppo kuljettaa mukana kätevän katohihnan avulla. Laitteen materiaalivalinnat kestävät vettä, ja se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

 

helsinki-misty-blue-21993-72dpi

Tyylikäs kaiutin toimii hyvin myös sisustuselementtinä

 

helsinki_oslo_stockholm_copenhagen

Helsinki-kaiutin kuuluu samaan tuoteperheeseen Oslo, Copenhagen ja Stockholm -kaiuttimien kanssa. Suomen pääkaupungilta nimensä lainaava kaiutin on tuoteperheen pienin.

 

Suomessa kaiutinta myy esimerkiksi Hifi Studio 399 euron hintaan.

 

Kuvat: Vifa