Aloitamme vuoden 2016 hyödyllisellä uudistuksella ite wikin yrityshaussa.

Uusi yrityshaku visualisoi hakutuloksissa it- ja ohjelmistoyritysten sopivuuden tehtyyn hakuun ja helpottaa näin kumppanien listaamista.

Ite wikin yrityshaku uudistuu

Olemme ideoineet ite wikin yrityshaun hakualgoritmiin parannuksen, joka nostaa tehtyyn hakuun parhaiten vastaavat yritykset esille. Haasteena on ollut, että digitalisoinnin osaajayritykset liioittelevat avoimessa palvelussa osaamisalueitaan ja listaavat itsensä esille hyvin laajoilla tarjonnoilla.

Olemme nyt päätyneet toteutukseen, joka visualisoi loppukäyttäjille sen, montako haetuista osaamisalueista esiintyy yritysten referenssitoteutuksissa. Näin kumppania hakeva henkilö näkee suoraan hakutuloksista sen, onko tarjoajayrityksellä todella toteutuksia haetuista aihepiireistä.

ite wikin uudistunut yrityshaku tuo läpinäkyvyyttä it- ja ohjemistoyritysten todelliseen osaamiseen

Yllä esimerkkihakuna ohjelmistokehityksen ja internet of things osaamisen esiintyminen eräiden näitä osaamisalueita tarjoavien yritysten referensseissä.

Yrityksen soveltuvuus hakuun visualisoituu uudelle, tähdellä merkitylle riville. Näin loppukäyttäjä näkee suoraan, kuinka relevantti kukin yritys on suhteessa tehtyyn hakuun.

Tässä ovat siis todelliset digitalisaation osaajayritykset! Määrittäkää mieleisenne hakuparametrit oheisen linkin takaa ite wikin yrityshausta ja pääsette näkemään käytännössä uudistuneen haun voiman.

Miten hyödyntää uudistunutta yrityshakua liiketoiminnan digitalisoinnin kumppanien hakemisessa? 

Käytännössä uudistus parantaa kumppania hakeville yrityksille hakutulosten läpinäkyvyyttä. Jos aiemmin profiilin validointi täytyi tehdä profiiliin siirtymällä ja referenssien ja julkaisuiden sisältöä analysoimalla, voi uudistuksen myötä saada huomattavasti tehokkaammin kuvan siitä, mitkä yritykset hakuun todella sopivat ja kenen tarjontaan kannattaa tutustua.

Pieni mutta erittäin hyödyllinen kehitysaskel, sanoisimme!

Miten uudistunut yrityshaku vaikuttaa it- ja ohjelmistoalan yrityksiin, jotka esittelevät tarjontaansa? 

Ite wikin yrityshaun uudistus tekee digitalisoinnin osaajayritysten markkinasta yhä läpinäkyvämmän ja erottelee jyvät akanoista.

Käyttäjäyrityksille onkin ensisijaisen tärkeää esitellä referenssitoteutuksiaan mahdollisimman kattavasti. Referenssien määrä myös määrittää sijaintinne hakutuloksissa ja on näin tärkeä tekijä näkyvyyden kannalta.

Yrityshaun lisäksi kaikki referenssit koostetaan myös suosittuun referenssihakuun, joka tarjoaa mielenkiintoisen näkymän Suomen digitalisoitumiseen ja samalla omanlaisensa median liiketoiminnan kumppanien ja kehitysideoiden hakemiseen.

Ohjelmistoyritykset

ite wikin julkaisu- ja referenssihaku on noussut suosituksi keinoksi seurata liiketoiminnan digitalisoinnin kenttää ja on toimiva tapa kehitysideoiden hakemiseen

Referenssit kannattaa tagata huolellisesti ja kattavasti, jolloin yrityksenne nousee esiin oikeilla osaamisalueilla haettaessa. Toisaalta itseään ei kannata markkinoida esimerkiksi IoT-osaajayrityksenä, jos tästä kentästä ei ole lainkaan referenssejä.

Tervetuloa mukaan digitaalisen Suomen rakennusliikkeeseen!

Ite wikin tavoitteena on digitalisoida suomalaiset yritykset ja edistää näin elinkeinoelämän ja julkisen sektorin kilpailukykyä.

ite wikin liiketoimintajohtaja Johannes Puro esittelee ite wikin ekosysteemiä it-päättäjille BLC Protien ”Digitalisaatio ja tietotyö”-tapahtumassa Finlandiatalolla Joulukuussa 2014

ite wikin käyttö onkin levinnyt lukuisiin eri toimialojen yrityksiin ja olemme luoneet Suomeen liiketoiminnan digitalisoinnin ekosysteemin, jossa ymmärrys liiketoimintaprosessien kehityskeinoista ja markkinassa esiintyvistä tarjonnoista välittyy tehokkaasti ja johtaa konkreettisiin hankintoihin ja hankkeisiin.

Tervetuloa löytämään kumppaneita ite wikin avoimesta markkinapaikasta ja mediasta ja seuraamaan digitalisaation etenemistä!

 

ite_wiki_logo

 

Liity ite wikin uutiskirjeen tilaajiin ja seuraa meitä Twitterissä, facebookissa ja LinkedInissä

Ite wiki koostaa yhteen kaikki liiketoiminnan Digitalisoinnin osaajayritykset Suomessa ja yhdistää sopivia yrityskumppaneita liiketoiminnan kehityshankkeissa.

ite wikin yrityshaku

Iie wikin referenssihaku

ite wikin julkaisuhaku