Digitaaliset innovaatiot ovat olleet vahvasti esillä eri medioissa #parantajat yhteisön aktiivisuuden ansiosta. Erityisesti hienoa on ollut suuri kiinnostus perinteisemmän median suunnalta. Yhteisön tarinaa on kerrottu tammikuussa niin radiossa kuin printtimediassakin.

 

Tammikuun alkupäivinä Perttu Ahvenainen osallistui Yle Puheen ”Puheen päivä” –ohjelman keskusteluun digitaalisista innovaatioista ja kertoi siinä sivussa myös #parantajat –toiminnasta. Haastattelu on kokonaisuudessaan kuultavissa Yle Areenassa

Yle-parantajat

Tammikuussa pääkaupunkiseudulla ilmestyvä Länsiväylä-lehti kirjoitti espoolaiskoulujen uusista toimista koulukiusaamisen kitkemiseen. #Parantajista Perttu sekä Juho Nevalainen olivat aktiivisia lehden toimituksen suuntaan ja esittelivät Kiusaaminen kuriin –konseptin. Länsiväylä kiinnostui aiheesta siinä määrin paljon että Perttu, Juho ja Johannes kävivät lehden haastattelussa tammikuun loppupuolella – valmiin jutun voi lukea täältä.

digitalisaatio-Parantajat-artikkeli

Perinteisemmän median lisäksi #parantajat ovat olleet alkuvuonna erittäin aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Espoon kaupungin edustajat viestivät sosiaalisessa mediassa ottavansa työn alle yhteisön idean tiedon kulun parantamiseksi pysäköintikieltoalueilla. Keskustelu Parantajien ympärillä on käynyt muutenkin kuumana ja verkosto on laajentunut viikko viikolta

Neuvoloiden-digitalisointi

Jos haluat hypätä mukaan digitaalisten palveluiden innovointiin, kannatta tarkistaa hastagin #parantajat keskustelu twitterissä

Median kiinnostuminen kertoo hyvää kieltä siitä, että digitaalinen innovaatio kiinnostaa toden teolla niin Suomen yrityksiä, julkista sektoria kuin mediaakin. Toisaalta vaikuttaa siltä, että yhteisö on kyennyt kehittelemään aidosti kiinnostavia ideoita ja edistämään Suomen digitalisaatiota jo lyhyenä aikana.

Aktiivinen tarttuminen erilaisiin teemoihin ja median kontaktointi on ilmeisen toimiva keino saada digitaalista innovaatiota edistävän yhteisön viestiä eteenpäin.

Tervetuloa mukaan #parantajiin, ideoidaan yhdessä uusia digitaalisen Suomen menestystarinoita.

 

Juho Nevalainen ja Johannes Puro

Juho-Nevalainen Johannes Puro

Juho Nevalainen työskentelee tietohallinnon johtamiseen ja it-projektikonsultointiin erikoistuneessa Sofigatessa ja Johannes Puro pyörittää it- ja digitaalisten palveluiden markkinapaikkaa ite wikiä ja auttaa Suomen yrityksiä ja julkisia organisaatioita digitalisointihankinnoissa.

Tervetuloa mukaan Parantajiin! Parantajat ideoi digitaalisia ratkaisuja parantaakseeen yhteiskunnan ja yritysten toimintaa. Kuka tahansa saa tarjota ideaansa parantajat-blogiin kirjoituksen muodossa. Aloita liittymällä parantajat facebook-ryhmään tai kirjoita twitteriin #parantajat hashtagillä. Kun jätät ideasi voit myös pingata parantajien ”pääsihteeriä” Perttu Ahvenaista @perttuah.

 

Lue lisää ite wikistä!

Palvelusta löydät esimerkiksi:

Mediaosaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Viestintäosaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Konsultoinnin osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Tietohallinnon osaaja-  Yritykset Referenssit Julkaisut

Tietoliikennepalveluiden osaaja Yritykset Referenssit Julkaisut

 

Lue lisäksi Digitalisoinnin oppaasta:

Viestintä

Digitalisoinnin onnistumisen edellytyksiä

Toimintaympäristön muutos

Arkkitehtuuri ja digitalisaatio

Digitalisointiprojektin läpivieminen

Esimerkki digitalisoinnin vaikutuksesta toimialaan: Valmistava teollisuus

Jalkautus

Liiketoiminnan digitalisoinnin johtaminen

Strategiatyö