Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaskokemus digiajassa - mitä työkaluja käytät asiakaskokemuksen rakentamiseen?

TarjontaAsiakaskokemus on noussut digiajassa erittäin tärkeään arvoon. Hyvä asiakaskokemus ei kuitenkaan synny itsestään, vaan vaatii systemaattista kehittämistä ja johtamista.

Olemme erikoistuneet tällä osa-alueella digitaalisen asiakaskokemuksen parantamiseen. Tarjonnastamme löydät monta työkalua siihen, että saat verkkosivustosi sekä palvelemaan asiakkaita paremmin että tuottamaan enemmän myyntiä. Eli pystyt avullamme tarjoamaan paremman ja tuottavamman asiakaskokemuksen.

Chatbotin avulla voit palvella asiakkaita verkossa 24/7. Chatbot auttaa väsymättömästi asiakaspalvelukeskuksesi rinnalla ratkaisten asiakkaiden rutiinipulmia sekä ehdottaen lisämyyntituotteita vuoden ja vuorokauden ympäri. Esimerkiksi Telia käyttää chatbotiamme.

Asiakaspalveluchat auttaa haastavammissa asiakaskohtaamisissa. Asiakapalveluchat auttaa myös aidosti monikanavaisen asiakaspalvelun rakentamisessa - toiset asiakkaat haluavat apua puhelimitse, toiset taas asioivat mieluiten chatin kautta. Asiakaspalveluchatimme on käytössä esimerkiksi Espoon ja Vantaan kaupungeilla ja Telialla.

Takaisinsoittopalvelulla keräät liidit sivustolta. Esimerkiksi pörssiyhtiö Kamux hyödyntää takaisinsoittopalveluamme osana verkkosivustonsa tuloksellista liidienhankintaa.

Pinterest
Lekane Oy logo

Lekane Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Lekane Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lekane Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Lekane Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Lekane kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia