Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lekane Oy

Autamme sinua tarjoamalla työkaluja digimyyntiin ja -asiakaspalveluun. Meidän kauttamme tuot onlineen kivijalan asiakaskokemuksen. Valikoimaamme kuuluvat chatit, chatbotit & takaisinsoittopalvelu liidien keruuta varten.

Lekane Oy - Yritysesittely

Haluatko tuoda kivijalan asiakaskokemuksen verkkokauppaan? Meidän avullamme se onnistuu! Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin asikaspalveluchatit, chatbotit, callbackit sekä muut digitaalisen asiakaspalvelun ja verkkomyynnin parantamisen ratkaisut. Meille tuotteiden kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa on intohimo ja pyrimme olemaan joustava yhteistyökumppani. Ratkaisumme ovat integroitavissa lähes kaikkiin järjestelmiin. Suurimmilla chatbot-asiakkaillamme on tuhansia käyttäjiä päivässä.
Työntekijöitä 15
Y-tunnus 1982768-1
Perustettu 2006
Www lekane.fi
Puh 0400428515
E-mail info@lekane.com
Toimipaikat Espoo
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
(1)
Analytiikka
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Kauppa
(0)

Teknologia

Amazon Web Services
(0)
Java
(0)
React
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(2)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

chatbot
verkkokauppa
asiakaskokemus
asiakaspalveluchat
livechat

Lekane - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHinausautokeskus integroi Lekanen chatin asiakaspalveluunsa

"Chatissä tulee kyselyitä esimerkiksi kierrätyspalvelustamme ja vakuutuksista, mutta sitä kautta tehdään myös tilauksia. Meille on tärkeää, että asiakas saa chatin kautta tarpeensa oikeasti hoidettua, eikä kyse ole pelkästä keskustelukanavasta."

-- Sami Sipilä

Näytä referenssi

ReferenssiTelian chatbot säästää aikaa 18-henkisen tiimin verran

"Our intelligent chatbot is a stepping stone for extremely high-value customer support."

-- Janne Nieminen

Näytä referenssi

ReferenssiTUIn verkkomyynnin kasvattaminen proaktiivisen asiakaspalveluchatin avulla

"Lekanen chattipalvelu on ollut TUI Finlandilla käytössä vuosikausia. TUIn tavoitteena ei ole tarjota palvelua kaikille netinkävijöille, joten Lekanen älykäs algoritmi tunnistaa kuka asiakas saattaisi tarvita neuvoja tai lisätietoja klikkausten tai selailussa pidettyjen taukojen perusteella. Järeään teknologiaan nojaava chatti on nostanut myyntiä selvästi. Chattipalvelua käyttäneet.."

-- Tiina Sirén

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lekane - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Iso osa asiakaspalvelijoiden ajasta kuluu samojen asioiden hoitoon. Tämä sekä turhauttaa asiakaspalvelijoita että vie resursseja, joita voitaisiin käyttää monimutkaisempien ongelmien hoitoon. Olemme auttaneet asiakkaita hyödyntämään kehittämäämme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Asiakaskokemus on noussut digiajassa erittäin tärkeään arvoon. Hyvä asiakaskokemus ei kuitenkaan synny itsestään, vaan vaatii systemaattista kehittämistä ja johtamista. Olemme erikoistuneet tällä osa-alueella digitaalisen asiakaskokemuksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Digimyynti helpottuu, kun valitset oikeat työkalut. Asiakaspalveluchattimme avulla pystyt kasvattamaan sekä asiakastyytyväisyyttä että parantamaan myyntiäsi. Muun muassa Telia ja TUI Finland luottavat asiakaspalveluchatiimme digimyynnin ja -asiakaspalvelun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Matkailualan yritysten verkkosivustolla liikkuu suuri määrä ihmisiä. Chat-palvelua ei siksi ole järkevää avata proaktiivisesti kaikille verkkokävijöille. Algoritmimme pystyy tunnistamaan asiakkaidemme datamassasta arvokkaimmat kävijät eli sen, kuka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lekane - Referenssit

Lekane - Bloggaukset

Lekane - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Lekane kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku