Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chatbot asiakaspalveluprosessien tehostajana

TarjontaIso osa asiakaspalvelijoiden ajasta kuluu samojen asioiden hoitoon. Tämä sekä turhauttaa asiakaspalvelijoita että vie resursseja, joita voitaisiin käyttää monimutkaisempien ongelmien hoitoon. Olemme auttaneet asiakkaita hyödyntämään kehittämäämme chatbot-teknologiaa asiakaspalvelun rutiinitehtävien vähentämiseen. 

Chatbot voi esimerkiksi kysyä valmiiksi tietoja, joita asiakaspalvelija tarvitsee ilman, että asiakaspalvelijan pitää kysyä samat kysymykset jokaiselta asiakkaalta. 

Chatbot + asiakaspalveluchat -kombo palvelee 24/7

Vaikka tarjoamme asiakkaillemme laajan ratkaisun asiakaspalveluchatiin, niin chatbot voi myös ratkaista osan ongelmista ilman, että asiakaspalvelijaa tarvitaan lainkaan. Tämä mahdollistaa asiakkaan palvelun 24/7 vuoden ympäri myös ruuhkahuippujen aikana - chatbotin kapasiteetti ei lopu kesken toisin kuin asiakaspalvelukeskuksen. Lisäksi chatbotimme voi yhdistää olemassa olevaan asiakaspalveluchatiin. Jos botti ei osaa auttaa, ohjautuu keskustelu asiakaspalvelijalle.

Asiakkaamme saavat pääsyn chatbot editoriimme, jonka avulla bottipolkujen rakentaminen ja muuttaminen itse on helppoa. 

Chatin & chatbotin integrointi

Chatbot on yhdistettävissä helposti asiakaspalveluchatiimme sekä asiakkaan omiin järjestelmiin. Ulkoasultaan kaikki ratkaisumme ovat kustomoitavissa asiakkaan brändiin sopivaksi. Parhaan asiakaskokemuksen saatkin aikaiseksi palvelemalla asiakkaita asiakaspalvelukeskuken aukioloaikoina ihmistyövoiman ja botin yhdistelmällä sekä tarjoamalla chatbotin asiakaspalvelukeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella.

Muun muassa Telia on valinnut chatbotimme omien asiakkaidensa palvelemiseen. Laskelmien mukaan Telian chatbot säästää 18-henkisen tiimin työn verran aikaa kuukaudessa.

Pinterest
Lekane Oy logo

Lekane Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Lekane Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lekane Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Lekane Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Lekane kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia