Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hinausautokeskus integroi Lekanen chatin asiakaspalveluunsa

ReferenssiTeemme yhteistyötä Telian kanssa, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen ratkaisun digitaaliseen asiakaspalveluun ja myyntiin. Telian Viestintäpalvelu VIP auttaa yhdessä Lekanen kanssa vuonna 1965 perustettua perheyritystä Hinausautokeskusta palvelemaan asiakkaitaan kaikissa kanavissa.

Lekanen chat on integroitu Viestintäpalvelu VIP -pakettiin. ”Chat on matalakynnyksinen tapa asiakkaalle ottaa meihin yhteyttä, ja vastauksen kysymykseen saa lähes yhtä nopeasti kuin puhelimessa. Siksi haluamme tarjota asiakkaille myös tämän kanavan”, Hinausautokeskuksen markkinoinnista ja IT-ratkaisuista vastaava Sami Sipilä kertoo.

Telian pilvipohjainen Viestintäpalvelu VIP -asiakaspalveluratkaisu sisältää chatin lisäksi räätälöidyn vaihdepalvelun ja asiakaspalvelun johtamiseen tarvittavat työkalut. ”VIPin asetusten muuttaminen itsepalveluna on helppoa, joten voimme muuttaa esimerkiksi puhelunohjaussääntöjä tilanteen mukaan. Palvelu toimii myös hyvin mobiililaitteilla, eli päivystyksemme ei ole sidottu toimistolle”, Sipilä kehuu.

Hinausautokeskuksessa käytetään VIPiä myös hinauspäivystäjille tarkoitettujen työpyyntöjen välitämiseen. Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löytyvät palvelusta, ja palvelun kautta voi soittaa tai viestitellä. ”Asiakaspalvelija voi tarkastaa palvelun käyttöliittymästä, onko tietty työntekijä tavoitettavissa vai ei. Tällöin hän ei soita turhaan henkilölle, joka vaikka viettää vapaapäivää”, Sipilä sanoo. ”Asiakaspalvelija siis säästää aikaa, ja asiakas saa nopeammin tarvitsemansa avun.”

Hinausautokeskus tarjoaa apua 24/7. Siksi on tärkeää, että yritys on helposti ja nopeasti tavoitettavissa ympäri vuorokauden ja vuoden. ”Päivystysnumeroomme vastataan aina, oli ajankohta sitten arki, viikonloppu tai yömyöhä”, Hinausautokeskuksen markkinoinnista ja IT-ratkaisuista vastaava Sami Sipilä kertoo.

Yrityksellä oli Sipilän mukaan ollut alun perin käytössä toisen palveluntarjoajan tekninen chat-ratkaisu, mutta se ei ollut yhteydessä puhelinpalveluun. Tällöin asiakaspalvelija joutui hoitamaan yhtäaikaa chat-keskustelua ja puhelua, eikä asiakas saanut vastauksia tarpeeksi nopeasti. ”VIPin chat on integroitu puhelinvaihteeseen. Tällöin voimme itse määritellä, että puhelua parhaillaan hoitavalle asiakaspalvelijalle ei avaudu uusia chat-keskusteluja, eikä asiakas joudu turhaan odottamaan chatissä, että henkilö meiltä vapautuu.”

”Chatissä tulee kyselyitä esimerkiksi kierrätyspalvelustamme ja vakuutuksista, mutta sitä kautta tehdään myös tilauksia. Meille on tärkeää, että asiakas saa chatin kautta tarpeensa oikeasti hoidettua, eikä kyse ole pelkästä keskustelukanavasta”, Sipilä kuvaa.

Suosittelija:

"Chatissä tulee kyselyitä esimerkiksi kierrätyspalvelustamme ja vakuutuksista, mutta sitä kautta tehdään myös tilauksia. Meille on tärkeää, että asiakas saa chatin kautta tarpeensa oikeasti hoidettua, eikä kyse ole pelkästä keskustelukanavasta."

Sami Sipilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lekane Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Lekane kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

asiakaspalveluchat

Siirry yrityksen profiiliin Lekane kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lekane - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Lekane - Muita referenssejä

Lekane - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia