Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varastonhallinnalla logistiikka tehokkaaksi

post_image

TarjontaSillä, miten tehokkaasti ja joustavasti hallitset varastojasi, voi olla yllättävän suuri merkitys liiketoimintasi kannattavuuteen. Jos asiakkaasi vaativat tiukkoja toimitusaikoja, on tärkeää, että varastossa on aina riittävä määrä oikeita tuotteita. Toisaalta, et halua sitoa turhaan pääomaa varastoon. 

Varastonhallintajärjestelmällä ohjaat raaka-aineiden ja tuotteiden siirtelyä, vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja toimitusta kustannustehokkaasti. Odoolla hallinnoit yhdessä näkymässä useiden toimipaikkojen kaikkia eri tyyppisiä varastoja, kuten kylmä-, lämmin- ja eräpäivällisten tuotteiden varastoja. Odoo soveltuu niin suurten kuin pienten volyymien käsittelyyn sekä erilaisten tuotteiden ja materiaalien vaatimiin erityistarpeisiin.

Varastonhallinnan kustannuksista jopa puolet voi olla henkilökustannuksia. Siksi on järkevää automatisoida mahdollisimman suuri osa varastonhallintaan liittyvistä prosesseista, kuten varastopaikkojen tai toimipisteiden väliset täydennykset. Järjestelmästä saatavan tiedon avulla optimoit varaston arvoa ja automatisoit varastonhallintatyöhön liittyviä rutiineita. Kun varastonhallintajärjestelmä keskustelee myynnin kanssa, voit tarvittaessa automatisoida myös ostotilaukset.

Varastonhallinnalla optimoit tuotteiden keräilypolut. Keräily ja inventoi sujuu luonnollisesti myös mobiilisti. Olemme integroineet Odoon varastonhallintaohjelmistoon myös Devocan ääniohjattavat keräilylaitteet, mikä vapauttaa varastotyöntekijäsi kädet ja silmät itse työhön.

Lue lisää

Pinterest
SprintIT Oy logo

SprintIT Oy:n tarjonta

Supply chain management SCM

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Supply chain management SCM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia