Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotannonohjausohjelmisto, joka on oikeasti helppokäyttöinen

post_image

TarjontaOdoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin

Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto, kokonaiskuvan hallinta kallista, aikaa vievää ja tehotonta. Siirtämällä tuotannonohjaus ERP-järjestelmään, jolla hallinnoidaan koko yrityksen liiketoimintaa saadaan aikaiseksi kustannussäästöjä, tehokkuutta. Parempien raporttien ansiosta, liiketoimintaa voidaan johtaa tietoon perustuen.

Odoolla tuotannossa käytettävien koneiden ja työntekijöiden työmäärien hallinnointi on helppoa. Tuotannon lisäksi hallinnoit koko toimitusketjun kustannuksia, seuraat ja ohjaat tuotteiden laadunvalvontaa, laitteiden huoltoa, tuotteen elinkaarta sekä varastosaldoja ja hankintaa. 

Odoo tuotannonohjausohjelmiston vakiotoiminnallisuudet kattavat laajasti suurimman osan tuotantolaitosten perustarpeista. Avoimen lähdekoodin ansiosta teemme yrityksesi tarvitsemat räätälöinnit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Konsulteillamme on IT-taitojen lisäksi vankka käytännön työkokemus teollisuudesta ja varastotoiminnoista, mikä mahdollistaa parhaimpien ratkaisujen löytämisen nopeasti.

Ketterissä kehitysprojekteissamme ensimmäiset tuotannonohjauksen toiminnallisuudet on saatu käyttöön vain muutamissa viikoissa. 

Lue lisää

Pinterest
SprintIT Oy logo

SprintIT Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia