Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tuotannonohjausohjelmisto, joka on oikeasti helppokäyttöinen

post_image

TarjontaOdoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin

Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto, kokonaiskuvan hallinta kallista, aikaa vievää ja tehotonta. Siirtämällä tuotannonohjaus ERP-järjestelmään, jolla hallinnoidaan koko yrityksen liiketoimintaa saadaan aikaiseksi kustannussäästöjä, tehokkuutta. Parempien raporttien ansiosta, liiketoimintaa voidaan johtaa tietoon perustuen.

Odoolla tuotannossa käytettävien koneiden ja työntekijöiden työmäärien hallinnointi on helppoa. Tuotannon lisäksi hallinnoit koko toimitusketjun kustannuksia, seuraat ja ohjaat tuotteiden laadunvalvontaa, laitteiden huoltoa, tuotteen elinkaarta sekä varastosaldoja ja hankintaa. 

Odoo tuotannonohjausohjelmiston vakiotoiminnallisuudet kattavat laajasti suurimman osan tuotantolaitosten perustarpeista. Avoimen lähdekoodin ansiosta teemme yrityksesi tarvitsemat räätälöinnit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Konsulteillamme on IT-taitojen lisäksi vankka käytännön työkokemus teollisuudesta ja varastotoiminnoista, mikä mahdollistaa parhaimpien ratkaisujen löytämisen nopeasti.

Ketterissä kehitysprojekteissamme ensimmäiset tuotannonohjauksen toiminnallisuudet on saatu käyttöön vain muutamissa viikoissa. 

Lue lisää

Pinterest
SprintIT Oy

SprintIT Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

SprintIT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SprintIT Oy:n tarjontaa

SprintIT Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SprintIT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich
Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia