Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvallinen aineistonhallinta perustuu kotimaiseen peruskallioon

post_image
Tarjonta

Gredi Oy on digitaalisesti ja sosiaalisesti vastuullinen yritys. Gredi Content HUB on kotimainen tietoturvallinen pilvipalvelu, jota käytetään globaalisti ympäri maapallon. Asiakkaidemme aineistot pysyvät tallessa suomalaiseen peruskallioon louhituissa, huipputekniikkaa hyödyntävissä konesaleissa. Varmuuskopiointi ja kriittisten kohteiden varmistukset sekä kahdennukset turvaavat automaattisesti materiaalipankkiin lataamasi informaation säilymisen.

Gredi Oy luottaa toimivaan tietoturvayhteistyöhön Valtin kanssa. Valtin laaja osaaminen on Gredin käytössä ja kaikki Gredin omat sekä valtaosa Gredin palveluita käyttävien asiakkaiden digitaalisista aineistoista on tallennettu Valtin konesaleihin. Ne sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä, hyödyntävät huipputekniikkaa ja varmistavat korkean käytettävyyden.

Valtilla on kansainväliset ISO/IEC 27001:2013-standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti ja ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti, sekä uusimpana ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Kaikki sertifikaatit kattavat koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit.

Tehokkaan ja turvallisen infrastruktuurin sekä laajan osaamisen lisäksi Valtin konesalit ovat ekologinen ja energiatehokas vaihtoehto. Konesalien älykäs vapaajäähdytysjärjestelmä hyödyntää luonnollisia menetelmiä keskimäärin yhdeksän kuukautta vuodessa.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Pinterest
Gredi Oy logo

Gredi Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Gredi Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Gredi Oy:n tarjontaa

Gredi Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Gredi kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia