Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Julkaisuautomaatiolla suuri työn ja ajan säästö

ReferenssiTevella suunnittelee ja toteuttaa oppimisympäristöjä ja muita julkitiloja, joissa opiskellaan ja tehdään töitä, kasvetaan ja kehitytään, leikitään ja vietetään aikaa. Tevellan tuotevalikoimaan kuuluu varhaiskasvatus- ja opetustyössä tarvittavia välineitä ja tarvikkeita, kalusteita ja sisustustuotteita. Tevellan suunnittelutyö näkyy kovassa käytössä ja upean värikkäänä esimerkiksi päiväkodeissaja oppilaitoksissa sekä muissa julkisen ja yksityisen sektorin toimitiloissa. Tevella toimii myös lelujen ja pelien tukkuliikkeenä.

Tevella on luottanut jo vuodesta 2017 töiden sujuvaan tekemiseen julkaisuautomaation avulla.

”Yhteistyö tuntuu hyvältä. Aina on ollut sujuvaa ja hyvää kommunikaatiota. Ennen yhteistyön aloitusta vertailimme muitakin julkaisuautomaation toimittajia. Me halusimme tehdä suurien kuvastojemme taittotyön itse täällä Tevellassa, ja halusimme siksi saada kumppaniltamme koulutuksen ja työvälineet julkaisuautomaatioon omille ammattilaisillemme. Meitä on täällä 8 hengen kuvastotiimi. Julkaisuautomaatiolla säästämme kuvastoprosessissa koko tiimin aikaa arvioni mukaan jopa 30%. Se on iso asia”, kertoo Anni Mielonen, Tevellan verkkokauppa-asiantuntija.

Ensin toteutettiin uusi kuvastojen brändinmukainen ilme

Yhdessä Gredin kanssa Tevella teki ensin tuoteluettelojen visuaalisen suunnittelun ja konseptoinnin, kuten brändinmukaisen ilmeen ja typografian.

”Saimme visuaalisuuden paremmalle tasolle kuin ennen, kun kuvastoja väännettiin. Ilmeen uudistus yksin olisi ollut meille raskas prosessi. Yhteistyö mahdollistaa brändinmukaiset uudistukset sujuvasti tulevaisuudessakin. Teemme 3-5 tuotekatalogia vuosittain. Katalogeissa on 90-400 sivua. Ne ovat siis ISOJA. Prosessi on huomattavasti keventynyt, julkaisuautomaation ansiosta emme tee joulun alla paniikissa ylitöinä taittoa. Tiedon välitys on sujuvoitunut, koska suurin osa on nyt automaattista tuotetietoa Gredin kanssa tekemämme PIM-integraation ansiosta.”

”Meillä on asiakastarpeiden mukaisia printti- ja digikatalogeja, sekä verkkokauppa, johon katalogien tuotetiedot johtavat. Pyrimme helpottamaan ostamista todellakin kaikin tavoin, kuten integroimalla digikatalogit suoraan verkkokauppaan”, Anni kertoo.

Eri tietolähteiden yhdistelyllä hyötynä laatua ja ajansäästöä

Tuotetietoja tuli alunperin kolmesta eri lähteestä. Teimme yhdistelyt niin, että tarvittavat tiedot valuvat nyt automaattisesti taittoon aina oikeasta lähteestä.

”Kuvastojen päivityksessä, kuten tuotepoistoissa ja tuoteuutuuksien lisäyksissä työn helpotus on iso: julkaisuautomaatiolla säästämme kuvastoprosessissa arviolta jopa 30% aikaa 8 ihmisen työssä! Kokonaan uusissa tuote-esitteissä, kuten kausittaisissa tarjousesitteissä säästö voi meillä olla vieläkin suurempi, kokemukseni mukaan työaika niissä on jopa puolittunut!”, Anni sanoo.

Julkaisuautomaatioon kuuluvat erilaiset taittopohjat ja ohjelmoidut taittosäännöt Gredi on luonut Tevellalle eri julkaisutarpeisiin niin, että käsityö jää mahdollisimman vähälle.

”Hyötynä on tietenkin myös tiedon oikeellisuus, virheettömyys ja laadukkuus.”

Uuden PIMin eli tuotetiedonhallintajärjestelmän tulon myötä tehdyt data-asetukset ja taittopohjat määriteltiin myös julkaisuautomaatioon uudelleen siten, että tieto tulee suoraan PIMistä aikaisempien lähteiden sijaan. Mitä hyötyjä on saatu PIM-integraatiosta? ”Enää ei tarvitse esimerkiksi tuotekuvia ottaa ja ylläpitää kahdessa paikassa erikseen. Tupladataa ei tarvitse tehdä, ylläpitää eikä päivittää erikseen verkkokauppaan ja kuvastoon. Se on yksinkertaistanut asioita”, Anni kertoo.

Mikä oli Tevellalla polttavin tarve julkaisuautomaatiolle?

”Tulin taloon 2016. Tevellassa oli jo silloin tietoa, että on olemassa datapohjaisia kuvastontaittoprosesseja. Kuvastot ovat meidän suurin markkinointiponnistuksemme. Halusimme automatisoida tätä isoa ja tärkeää jokavuotista prosessia. Kun puskin pihalle automaattitaitolla valmista ekan kerran, huomasin heti sen hyödyt työhömme.”

”Myyntimme on ollut yllättynyt ja onnessaan, kun päivässä pystymme esimerkiksi tuottamaan perusesitteen, jota myynti pyytää – se ei ikipäivänä olisi ollut mahdollista ennen! Tämä on tosi siistiä. Suosittelen Grediä”, Anni hymyilee.

Suosittelija:

Myyntimme on ollut yllättynyt ja onnessaan, kun päivässä pystymme esimerkiksi tuottamaan perusesitteen, jota myynti pyytää – se ei ikipäivänä olisi ollut mahdollista ennen! Tämä on tosi siistiä. Suosittelen Grediä

Anni Mielonen, Tevellan verkkokauppa-asiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gredi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tevella

Lisätietoja

Yritysprofiili Gredi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

julkaisuautomaatio

Siirry yrityksen profiiliin Gredi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gredi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Gredi - Muita referenssejä

Gredi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia