Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AINEISTOT JA METADATA ÄLYKKÄÄSTI HALLINTAAN

post_image
Tarjonta

Aineistonhallinta

Digitaalinen aineistonhallinta (Digital Asset Management, DAM)

Digitaalinen aineistonhallinta on tehokas keino tallentaa, säilyttää, etsiä ja jakaa digitaalista aineistoa, jota ovat esimerkiksi kuvat, valokuvat, mainosaineistot, tuotetiedot, metatiedot, asiakirjat ja video- ja äänitiedostot.

Gredi Content HUB on älykäs palvelu, jossa kaikki digitaalinen aineisto ja informaatio säilyvät hallinnassasi brändiesi elinkaaren kaikissa vaiheissa. Digitaalinen markkinointilogistiikka ohjaa ja auttaa aineistonhallintaasi tekoälyn ja automatiikan avulla. Lataat tiedostot näppärästi palveluun ja haet, löydät, muokkaat, jaat ja arkistoit niitä. Saat kaiken yhdessä, turvallisessa, suomalaisessa pilvipalvelussa.

Gredi Content HUBissa teet ja jaat dynaamiset ja staattiset aineistot

Gredi Content HUBissa teet brändihallittua materiaalia oikeassa muodossa someen, printtiin ja muihin kanaviin nopeasti, helposti ja missä vain. Pelkällä selaimella, ilman taitto- ja kuvankäsittelyosaamista. Näin teet aineistoista kohderyhmälle kiintoisia, personoituja ja elämyksellisiä. Aina ajan tasalla.

Digiviisaan ratkaisumme dynaamisten aineistopohjien avulla personoit usein käytetyt aineistot kuten kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet yms. Valitset samasta pohja-aineistosta oikeat versiot eri julkaisukanaviin, formaatteihin (mm. JPEG, PDF) ja väriavaruuksiin (RGB, CMYK) sopiviksi.

Mikä tahansa digitaalinen informaatio tallentuu järjestelmään, samoin kuin sitä täydentävät metatiedot ja tuotetiedot. Tekniikka, päätelaitteet tai käyttäjien maantieteellinen sijainti eivät rajoita palvelun käyttöä.

Gredi Content HUBiin sisältyy myös kuvapankki

Voit arkistoida palveluumme kaikki sähköisessä muodossa olevat kuvat, valokuvat ja videotiedostot. Kuvapankki on työväline, jonka avulla jaat kuvatiedostot helposti, kun kanavasi on esimerkiksi sosiaalinen media. Integroit halutessasi kuvat muihin järjestelmiin, mistä esimerkkinä vaikkapa yrityksesi verkkokauppa.

Monipuolinen indeksointi ja haku tuo tarvitsemasi aineistot käyttöösi hetkessä, on hakuehtona sitten metatiedot, tiedostonimi, tuotetiedot tai vaikkapa kuvan väri. Kuvapankki luo esikatselukuvat automaattisesti, mikä auttaa suurten tiedostomäärien selaamista.

Luonteva ja helposti omaksuttava käyttöliittymä

Mitä suuremmaksi aineistomäärä kasvaa, sitä tärkeämmäksi aineiston järjestely, indeksointi ja lajittelu muuttuvat. Autamme sinua suunnittelemaan selkeän kansiorakenteen, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin palvelusi käytettävyys on loistava, ja kaikki aineistot löytyvät helposti yhdestä HUBista supernopealla hakukoneella.

Digitaalinen aineistonhallinta tarjoaa mitattavia hyötyjä

Digitaalinen aineistonhallinta hillitsee kustannuksia ja vähentää markkinointiin kuluvaa aikaa ja päällekkäistä työtä. Kustannukset eivät kasva samassa suhteessa kuin markkinointikanavien ja -aineiston määrä.

Suorien säästöjen lisäksi digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa tuottoja, kun markkinointi ja myynti nopeutuvat, henkilökunnan aika vapautuu tuottavaan työhön, brändi näyttäytyy yhtenäisenä ja myynti- ja kumppaniverkostolla on käytössä ajantasaiset materiaalit. Mitä suurempaa käyttäjämäärää sähköinen aineisto palvelee, sitä enemmän digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa tuottavuuttasi.


PYYDÄ ILMAINEN DEMO!


Pinterest
Gredi Oy logo

Gredi Oy:n tarjonta

Dokumenttien hallinta

Lisätietoja

Gredi Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Gredi Oy:n tarjontaa

Gredi Oy:n Dokumenttien hallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Gredi kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia