Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teollisen tuotannon digitalisointi ja räätälöidyt asiakasratkaisut

post_image
Tarjonta

Process Genius tarjoaa laajaa osaamista erilaisten digitalisaatioratkaisujen toteuttajana. Toimitamme sekä kokonaisratkaisuja että osaamista ratkaisukehityksen tueksi.

Meillä laaja teollinen tuntemus yhdistetään nykyaikaiseen ohjelmisto- ja sovelluskehitykseen, tarpeen mukaan visualisoituna pelimaailmasta tutuilla grafiikoilla ja tekniikoilla. Olemme erikoistuneet tiedon käsittelyn automatisointiin ja sen reaaliaikaiseen esittämiseen.


Pilvipohjaisen Digital Twin -sovelluksemme avulla johtamiseen ja muuhun päivittäistoimintaan tarvittava tieto on läpinäkyvästi saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Niin globaalin prosessiteollisuuden kuin kotimaisten eri teollisuudenalojen asiakkaitamme yhdistää halu tehostaa toimintaansa ja saada ajanmukaista tietoa, jonka avulla päätöksenteko saadaan vietyä seuraavalle tasolle. Avullamme toimintaympäristössä tapahtuu oikeita asioita oikeaan aikaan niin turvallisuuteen, huoltoihin kuin tehokkuuteen liittyen.


Pelimoottoripohjaiset 3D -konfiguraattoriratkaisut auttavat asiakkaidemme myyntiorganisaatioita mallintamaan heidän asiakkaidensa tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Myyntiprosessiin käytettävä aika nopeutuu huomattavasti koska ratkaisu voidaan konfiguroida paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa.


Tuottamiamme virtuaalilaboratorioita voidaan hyödyntää sekä koulutuskäytössä että laboratorion etäohjauksessa. Virtuaalikoulutus mahdollistaa moninkertaiset osallistujamäärät sekä mahdollistaa laboratorion etäkäytön.


Räätälöimme ohjelmistoja erilaisiin tarpeisin! Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivin ratkaisu juuri teille!

Pinterest
Process Genius Oy logo

Process Genius Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Process Genius Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Process Genius Oy:n tarjontaa

Process Genius Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Process Genius kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia