Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä on Digital Twinin konepellin alla?

BloggausPelkkä 3D malli? Ei kai tuo vaikea ole piirtää? Lopputulos on tässäkin kymmenien tuhansien tuntien harjoittelun tulos muutaman tunnin mallintamisen sijaan. Kun lähdetään toteuttamaan operatiiviseen käyttöön näkyvyyttä, turvallisuutta ja laatua parantavaa #Digitaltwin tai #Smartfactory -ratkaisua, putkessa on hallittava hyvin vähintään seuraavat osa alueet, jotta tulos on toimiva ja skaalautuva kustannustehokkaasti.

  1. Lähtömalli, yleensä kolmiulotteinen suunnittelumalli tai pistepilvi viedään automatisoituun putkeen, jossa luodaan polygonoitu ”mesh”-malli. Mallin polygonitiheys on tällaisena vielä aivan liian raskas renderointiin ja WebGllään (lue; nettiselaimeen). Eli välissä malli pitää optimoida vähentämällä polygoneja. Tässä on se tarkka osuus, sillä käsintehtynä tuo on aivan liian hidasta ja kallista ja matemaattisesti automatisoitu algoritmipohjainen ratkaisu taas ei ole ihan yksinkertaisemmasta päästä, haasteena on saada just oikea tarkkuus konversiossa mikä taas vaati vahvaa kokemusta oikeiden parametrien löytämisestä ja käytöstä.

 

  1. Seuraavaksi malli viedään seuraavaan kehittämäämme putkeen, mikä on ylitsevuotavan täynnä koodareillemme rakkaita teknisiä termejä ja josta outputtina syntyy selaimessa nätisti pyörivä Digital Twin. Toteutuksessa on sisäänrakennettuna kolmiakselinen georeferointi sekä laitoksen suunnittelumallista saadut KKS/SAP/Datapisteet oikeissa kohdissa.

 

  1. Viimeinen päävaihe on kytkeä data sun 3D digikopioon. Tässä hyödynnetään vuosien aikaan rakentuneita rajapintoja, valmiita APEja, IoT alustoja, automaatiota ja niin edelleen, vaativimmillaan kytketään kymmenien lähteiden data selaimessa pyörivään malliin. Tästä syystä ei muuten kannata fiksautua mihinkään alustaan tai teknologiaan, niitä on runsaasti ja lisää tulee koko ajan, eikä mikään hyydytä kehitystä niin tehokkaasti kuin jumiutuminen yhden rajapinta/alustateknologian rajoihin.

 

Tulemme mielellämme juttelemaan lisää miten avoimella koodilla ja läpinäkyvästi yhdessä toimien saavutetaan oikeita hyötyjä sekä vältetään kalleimmat harha-askeleet. #pioneerit jo 6 vuotta

Pinterest
Process Genius Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Process Genius kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Prosessiteollisuus
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Open source
Node.js
React
C#
Javascript
PHP
Python
Drupal
Linux
Windows

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Digital Twin
IoT
Tuottavuus
läpinäkyvyys
Laatu
turvallisuus
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
Smart Factory

Siirry yrityksen profiiliin Process Genius kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Process Genius - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Process Genius - Muita referenssejä

Process Genius - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia