Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvallisuuden ja huollon digitaalisia ratkaisuja globaaliin prosessiteollisuuteen

post_image

TarjontaProcess Genius tarjoaa laajaa osaamista prosessiteollisuuden ja valmistavan teollisuuden yritysten tarpeisiin. Toimitamme sekä kokonaisratkaisuja että osaamista ratkaisukehityksen tueksi.

Selvitämme, millaista dataa toiminnastanne kannattaa kerätä ja mitä sillä voidaan tehdä. Tiedon käsittely automatisoidaan ja se siirtyy reaaliajassa organisaation toiminnan tueksi visuaaliseen muotoon. Tietoa voidaan käyttää laadunparannukseen ja syyseuraussuhteiden löytämiseen eri tekijöiden välille siten, että oikeasti tiedetään, miten tuotanto toimii. Tieto useista seurattavista kohteista on läpinäkyvästi saatavilla riippumatta ajasta ja paikasta läpi organisaation, tämä mahdollistaa toiminnallisten esteiden poistamisen.

Teknologia mahdollistaa ihmisten ja asioiden paikannukseen mahdollistavat tiedot. Esimerkiksi suuremmissa tehdasympäristöissä on mahdollista saada tämän avulla turvallisuutta tukeva reaaliaikainen tilannekuva. Sovelluksemme avulla olemassa olevien järjestelmien kunnossapito saadaan ennakoivaksi ja huolto ajantasaiseksi. Lisäksi tuotantoympäristön prosessi-info ja tehtaan tilannekuva ovat reaaliaikaisesti saatavilla. Varastoitua tietoa voi hyödyntää myös jälkikäteen. Siitä voidaan esimerkiksi selvittää tuotannon olosuhteissa esiintyneitä ongelmia, joilla on ollut laatuvaikutuksia.

Sovelluksemme avulla tuottavuus paranee oikeiden päätösten seurauksena ja kustannustehokkuus kasvaa.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivin ratkaisu!

Pinterest
Process Genius Oy logo

Process Genius Oy:n tarjonta

Prosessiteollisuus

Lisätietoja

Process Genius Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Process Genius Oy:n tarjontaa

Process Genius Oy:n Prosessiteollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiCase Hätälä: Tiedon visualisointi kasvattaa tuotannon reaktionopeutta ja kehittää liiketoimintaa

Hätälä Oy  on neljännen polven perheyritys, jonka päämääränä on tehdä maailman herkullisimpia kalatuotteita. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Graafinen suunnittelu, +26 muutaIntegraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Node.js, Javascript, PHP, Drupal, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Digital Twin, 3D, web-ohjelmistokehitys, Elintarviketeollisuus, IoT, tuotannon johtaminen, Laatu, läpinäkyvyys, MES, Tuotannon tehokkuus

BloggausMitä on Digital Twinin konepellin alla?

Pelkkä 3D malli? Ei kai tuo vaikea ole piirtää? Lopputulos on tässäkin kymmenien tuhansien tuntien harjoittelun tulos Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Tuotanto, +35 muutaDokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Azure, Open source, Node.js, React, C#, Javascript, PHP, Python, Drupal, Linux, Windows, IT, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Digital Twin, IoT, Tuottavuus, läpinäkyvyys, Laatu, turvallisuus, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, Smart Factory

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Process Genius kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia