logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Taimer tarjoaa yrityksen kaikki työkalut samassa paketissa Toiminnanohjausjärjestelmä, joka korvaa keskimäärin jopa 8 eri sovellusta!

post_image
Tarjonta

Sujuva toiminnanohjaus Taimerilla!

Ratkaisevaa projektien hallinnan löytämisessä on oikeanlaisen työkalun käyttö. Projekteissa on väistämättä lukemattomia vaiheita ja yksityiskohtia. Jotta ne pysyvät parhaassa mahdollisessa aikataulussa, niiden hallintaan tarvitaan luotettava järjestelmä. Taimer on suunniteltu tekemään projektinhallinnasta tehokasta ja sujuvaa.

Ehdoton projektin läpiviennin tehostaja on kaiken siihen liittyvän tiedon kasaaminen samaan paikkaan. Taimerissa kaikki projektin tiedot löytyvät samasta järjestelmästä, josta kaikki projektissa työskentelevät löytävät ne helposti. Tietoja ei tarvitse etsiä, odotella tai tallennella moniin eri paikkoihin. Näin säästyy kaikkien työaikaa.

Usein projektin kuormitus kasaantuu liikaa jonkun tietyn henkilön niskaan. Vastuuta kannattaa jakaa järkevästi, ja Taimerin avulla se onnistuu kätevästi. Tarvittaessa tehtäviä on helppo siirtää Taimerissa henkilöltä toiselle.

Viestintä on projekteissa erittäin tärkeää. Mitä suurempi joukko projektin parissa työskentelee, sitä enemmän on tarvetta yhteiselle viestintätyökalulle. Taimerissa projektin sisäinen viestintä on ajantasaista ja lähetetyt viestit – sekä yksityisviestit että ryhmäviestit – säilyvät asianosaisten nähtävissä koko projektin ajan.

Jotta projekti saadaan toteutettua mahdollisimman tehokkaasti, aikaa ei pidä haaskata turhaan odottelemiseen. Kun käytössä on toiminnanohjausjärjestelmä, projektin vaiheet ja tehtävät pystytään aikatauluttamaan optimaalisesti. Jos aikatauluun tulee muutoksia, ne on myös helppo tehdä järjestelmään heti.

Projektin säännöllinen seuranta on osa tehokasta toteutusta. Taimerista projektin tilaa voi seurata milloin vain ja missä vain, ajantasaisesti. Kaikki projektiin osallistuvat pystyvät seuraamaan myös toistensa tehtävien etenemistä ja näkevät, mitä kukin on jo saanut aikaan. Myös kustannusten ja laskutuksen osalta ollaan koko ajan ajan tasalla.

Pinterest
Taimer Oy

Taimer Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Taimer Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taimer Oy:n tarjontaa

Taimer Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia