Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taimer tarjoaa yrityksen kaikki työkalut samassa paketissa Toiminnanohjausjärjestelmä, joka korvaa keskimäärin jopa 8 eri sovellusta!

post_image
Tarjonta

Sujuva toiminnanohjaus Taimerilla!

Ratkaisevaa projektien hallinnan löytämisessä on oikeanlaisen työkalun käyttö. Projekteissa on väistämättä lukemattomia vaiheita ja yksityiskohtia. Jotta ne pysyvät parhaassa mahdollisessa aikataulussa, niiden hallintaan tarvitaan luotettava järjestelmä. Taimer on suunniteltu tekemään projektinhallinnasta tehokasta ja sujuvaa.

Ehdoton projektin läpiviennin tehostaja on kaiken siihen liittyvän tiedon kasaaminen samaan paikkaan. Taimerissa kaikki projektin tiedot löytyvät samasta järjestelmästä, josta kaikki projektissa työskentelevät löytävät ne helposti. Tietoja ei tarvitse etsiä, odotella tai tallennella moniin eri paikkoihin. Näin säästyy kaikkien työaikaa.

Usein projektin kuormitus kasaantuu liikaa jonkun tietyn henkilön niskaan. Vastuuta kannattaa jakaa järkevästi, ja Taimerin avulla se onnistuu kätevästi. Tarvittaessa tehtäviä on helppo siirtää Taimerissa henkilöltä toiselle.

Viestintä on projekteissa erittäin tärkeää. Mitä suurempi joukko projektin parissa työskentelee, sitä enemmän on tarvetta yhteiselle viestintätyökalulle. Taimerissa projektin sisäinen viestintä on ajantasaista ja lähetetyt viestit – sekä yksityisviestit että ryhmäviestit – säilyvät asianosaisten nähtävissä koko projektin ajan.

Jotta projekti saadaan toteutettua mahdollisimman tehokkaasti, aikaa ei pidä haaskata turhaan odottelemiseen. Kun käytössä on toiminnanohjausjärjestelmä, projektin vaiheet ja tehtävät pystytään aikatauluttamaan optimaalisesti. Jos aikatauluun tulee muutoksia, ne on myös helppo tehdä järjestelmään heti.

Projektin säännöllinen seuranta on osa tehokasta toteutusta. Taimerista projektin tilaa voi seurata milloin vain ja missä vain, ajantasaisesti. Kaikki projektiin osallistuvat pystyvät seuraamaan myös toistensa tehtävien etenemistä ja näkevät, mitä kukin on jo saanut aikaan. Myös kustannusten ja laskutuksen osalta ollaan koko ajan ajan tasalla.

Pinterest
Taimer Oy logo

Taimer Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Taimer Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taimer Oy:n tarjontaa

Taimer Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiTulos Helsinki Oy siirtyy käyttämään Taimeria

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto Taimeriin Noin 40 henkilöä työllistävässä digimarkkinoinnin asiantuntijayritys Tulos Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, +9 muutaValmisohjelmisto, markkinointitoimisto, digimarkkinointi, taimer, ERP, Toiminnanohjaus, toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen, toiminnanohjausjärjestelmä, tulos helsinki

ReferenssiTaimer on yrityksellemme sijoitus eikä kulu - Taimer

Kasvavilla yrityksillä on kaikilla samat haasteet! Miten hallinnoida asiakkuuksia, projekteja, resursseja, tunteja, kuluja, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Projektinhallinta, +18 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Crm, Sähköinen laskutus, Myyntilaskutus, verkkolaskutus, Myynninhallinta, työajanhallinta, ajanhallinta, reskontranhallinta, Projektinhallinta ja -johtaminen

BloggausTaimerin PSA-järjestelmä: kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi hallintaan

Oletko käyttänyt aikaa ja resursseja moniin erillisiin ohjelmiin ja alustoihin hallitaksesi myyntiä ja projekteja? Jakaako Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Projektinhallinta, +9 muutaToiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, Valmisohjelmisto, PSA, Asiakkuudenhallinta, Crm, ERP, psa-järjestelmä

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taimer kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia