Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mainostoimisto OSG tehostaa toimintaansa Taimerilla

ReferenssiHelsingissä ja Turussa toimivalle mainostoimisto OSG:lle tuli tarve päivittää toiminnanohjausjärjestelmänsä. Vaihtoehtoina oli useita pilvipalvelujen tarjoajia – sekä suomalaisia että kansainvälisiä. Taimer voitti kilpailutuksessa mm. pari tunnettua amerikkalaista palveluntarjoajaa.

Lue koko asiakastarina

Suosittelija:

”Päädyimme Taimeriin, sillä muutosprojektin läpiviemisessä paikallinen tuki on erittäin tärkeää. Taimer on kokonaisvaltainen, kustannustehokas ja toimialalle täydellisesti sopiva ohjelma toiminnan pyörittämiseen.” ”Taimerin tiimi on reagoinut nopeasti palautteeseemme käyttöönottovaiheessa, antanut aloitteellista tukea sekä rientänyt tarvittaessa toimistoillemme kouluttamaan kädestä pitäen.” ”Kasvulle tulee haasteita siitä, että prosessit liittyvät aina ihmisiin. Olen ollut vaikuttunut siitä, miten hyvin Taimer mukautuu eri rooleissa toimivien ihmisten työtapoihin. Ketteryyttä ja kokonaisvaltaisuutta ei ole helppo toteuttaa samassa paketissa. Vaatii käyttöliittymäsuunnittelulta huolellista eri ihmisten tehtäviin eläytymistä, jotta työkalusta ei tule pelkkä kontrolliväline tai suoranainen riesa, vaan työn tekemisen auttaja." ”Esimerkiksi tarjousten tekemisen logiikka ja myynnin iteratiivisuus on ymmärretty Taimerissa oikein. Erityyppisten kustannusarvioiden rakentaminen on vaivatonta. Kustispohjan kopiointi toisesta projektista ja budjetin näppärä versiointi projektin sisällä säästävät aikaa ja hermoja. Kun budjetti on muutosten tasalla ja aidosti tekemisen pohjana, onnistuvat kaikki muutkin jatkotoimenpiteet kuten resursointi, tiimikommunikointi, tilanneraportointi ja laskutustiedon keruu ja luonti tehokkaasti. Meillä eivät projektidokumentaation ”työversiot” vaeltele ihmisten omilla koneilla tai meileissä." ”Taimer on enemmän kun vain softatoimittaja, sillä se luo myös kilpailuetua kehittämällä tuotetta tarpeidemme mukaan. Voimme Suomi-tiimillä näyttää esimerkkiä muille, miten asiantuntijaorganisaation kaupallinen prosessi saadaan hanskaan. Totta kai kotimaista kumppania pitää suosia varsinkin, kun tuote on oikeasti hyvä."

Antti Asumaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taimer Oy logo

Tiedot

Tilaaja: OSG Agency
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Asumaa

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERP
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä
markkinointitoimisto
taimer
osg agency

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia