Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taimer helpotti ennestäänkin hallinnassa olevaa arkea - Taimer

ReferenssiSiliä Oy on saanut Taimerista apua erityisesti projektien hallintaan. Vaikka langat kestivät käsissä aiemmillakin konsteilla, Taimerin ansiosta se vie vähemmän aikaa.

Tarpeisiin sopiva ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta

Koulutusta, konsultointia ja sisällöntuotantoa asiakkailleen tarjoava vuorovaikutustoimisto Siliä Oy valitsi toiminnanohjausjärjestelmäkseen Taimerin vuoden 2015 alkupuolella. Tutustuminen ohjelmaan tapahtui ennestään tutun taimerilaisen kautta, mutta valinnan ratkaisi sopivuus yrityksen tarpeisiin.

”Taimer täytti suurimman osan tarpeistamme ja se oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Se sopi erityisesti projektinhallinnallisiin tarpeisiimme”, perustelee Siliä Oy:n COO Tiia Hamro-Drotz.

”Projektinhallinnan lisäksi tarvitsimme työkalua myynninhallintaan. Meillä ei ollut ennestään käytössä toiminnanohjausjärjestelmää, vaan käytimme tietojen hallintaan Exceliä ja Googlen pilvipalveluita.”

Neljä näppärää työntekijää työllistävässä yrityksessä kokonaisuus kesti hallinnassa näilläkin konsteilla, mutta Taimerin myötä se on ollut helpompaa.

”Jos ajatellaan projektien kannattavuusseurantaa, niin se on nyt paremmalla tolalla. Taimerilla sitä on helpompi seurata. Käytämme Taimeria myös myynnin työkaluna. Kaikki asiakkaiden tiedot löytyvät yhdestä paikasta”, Hamro-Drotz luettelee hyötyjä.

Asioiden seuranta on helpompaa ja nopeampaa

Taimer on reilun kahden vuoden aikana tullut niin kiinteäksi osaksi Siliän arkea, että aikaa ennen sitä on enää vaikea muistaa ja verrata nykyiseen.

”En ollut ennen käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmää, mutta kyllä Taimer vastasi odotuksiani. Eniten olemme käyttäneet työajanseurantaa, projektinhallintaa sekä kustannus- ja talouslaskelmia. Ehkä suurin ero entiseen on se, että Taimerilla asioita ja projekteja on helpompi seurata ja se vie vähemmän aikaa”, sanoo Hamro-Drotz.

Yhteistyö Taimerin henkilöiden kanssa on sujunut hyvin ja apua on tarvittaessa saatu.

”Viestintä on ollut helppoa, ja olemme tavoittaneet Taimerin henkilöt nopeimmin puhelimitse. Olemme kysyneet apua esimerkiksi tilanteissa, joissa olemme tarvinneet tietoa siitä, onko jokin asia Taimerilla mahdollista vai ei. Etädemoista olemme saaneet apua yksittäisten toimintojen käyttöön ja myös kehitysehdotuksiimme on Taimerilla suhtauduttu hyvin”, Hamro-Drotz kertoo.

”Voisin suositella Taimeria muillekin, erityisesti projektinhallintaan työkalua tarvitseville. Taimer sopii monen tyyppisille yrityksille ja siinä on paljon ominaisuuksia yritysten erilaisiin tarpeisiin”, Hamro-Drotz sanoo.

Suosittelija:

Taimer täytti suurimman osan tarpeistamme ja se oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Se sopi erityisesti projektinhallinnallisiin tarpeisiimme

Tiia Hamro-Drotz, COO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taimer Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Silia Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Media
Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

projektinhallintaohjelma
Toiminnanohjaus
Crm
Myynninhallinta
reskontranhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia