logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Yrityksen kaikki työkalut samassa paketissa! Toiminnanohjausjärjestelmä, joka korvaa keskimäärin jopa 8 eri sovellusta.

Taimer Oy

Yritysesittely

Taimer Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka tuottaa, kehittää, myy ja markkinoi Taimer CRM- ja yrityksenhallintatyökalua.

Taimer tarjoaa organisaatioille tuottavuutta, liikkuvuutta ja aikaa säästäviä työkaluja, joiden avulla tehostat yrityksesi prosesseja. Taimerilla hallitset yritystäsi yhdellä työkalulla myynnistä laskutukseen.

Pääset nopeasti alkuun tällä helppoköyttöisellä ohjelmalla. Ei ole piilotettuja kuluja tai pakollisia päivityksiä kalliimpiin versioihin. Tuotteella on yksi hinta, ja kaikki ominaisuudet sisältyvät hintaan.

Taimerin avulla yksikään potentiaalinen asiakas ei jää huomaamatta. Hallitse vaivattomasti asiakkaiden tietoja, tarjous- ja tilauskantaa, projekteja sekä laskutusta.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 2542216-2
Perustettu 2013
Www Kotisivut
Puh +358 40 4817 444
E-mail support@taimer.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä

Erikoisosaaminen:

Teknologia: Android, iOS, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto

Omat tagit: Taimer, Myynninhallinta, työajanseuranta, laskutus, responsiivinen, raportointi ja analysointi, Rajapinnat, Sähköinen laskutus, tuoterekisteri, resurssienhallinta, mobiilikäyttö, verkkolaskutus, tabletti, Verkkolaskut, kalenteri, ohjelmistointegraatiot, Projektinhallinta ja -johtaminen, projektinhallintaohjelma, Matkalaskut, Kululaskut, Ostolaskut, Sähköiset ostolaskut, Myyntilaskutus, myyntireskontra, ostoreskontra, reskontra, Crm, toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmät, projektimyynti

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Taimer - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSalomaa Yhtiöt tehostaa toimintaansa Taimerin avulla

"Olen ollut hyvin tyytyväinen tiimiemme väliseen yhteistyöhön. Taimer on jalkautettu yhtiöidemme käyttöön, ja se on osoittanut hyötynsä niin myynninhallinnassa, projektin- ja ajanhallinnassa kuin laskutuksessakin”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.”, toteaa Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari. "

-- Risto Tattari

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjausjärjestelmistä Taimer vastasi Fulmoren tarpeisiin parhaiten

"Tarkastelimme Taimerin lisäksi kahta muuta järjestelmää, mutta ne eivät olisi menneet hyödyissään edes edellisen järjestelmämme ohi"

-- Lauri Miettinen

Näytä referenssi

ReferenssiTaimer tekee Fimpecin toiminnanohjauksesta selkeää ja järjestelmällistä

"Tällä hetkellä meillä on 45 työntekijää, ja kaikilla Taimerin käyttö on sujuvaa. Kun uusia työntekijöitä tulee, Taimerin käyttöön on helppo perehdyttää. Sen suhteen meillä ei ole ollut mitään ongelmia."

-- Teppo Grén

Näytä referenssi

ReferenssiMicroMedialla arvostetaan Taimerin helppokäyttöisyyttä - Taimer

"Yhteistyö Taimerin kanssa on ollut mielettömän hyvää” MicroMedian ja Taimerin sujuva yhteistyö on auttanut ohjelman nopeassa omaksumisessa. “Yhteistyö on ollut mielettömän hyvää ja nopeaa. Olemme olleet tosi tyytyväisiä. Apu ongelmiin on aina löytynyt nopeasti sisäisen chatin kautta. Sieltä pyynnöt kuitataan heti vastaamalla esimerkiksi ”otan tämän heti työn.."

-- Leena Lagerblom, Sales Support Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Taimer - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Organisoi myyntiputkesi tehokkaamminHelppo, tehokas ja visuaalinen tapa organisoida myyntiä sen eri vaiheissa, liidistä laskutukseen. Suunnittele, toteuta, johda ja analysoi koko myyntiputkesi yhdessä..

Projektinhallinta

Kokonaisvaltainen projektinhallinta reaaliaikaisestiHallitse, seuraa ja johda projekteja yhden järjestelmän kautta. Mobiilityöskentely mahdollistaa tehokkaan työskentelyn paikasta ja ajasta riippumatta.

Tarjouksien ja..

Toiminnanohjaus ERP

Sujuva toiminnanohjaus Taimerilla!Ratkaisevaa projektien hallinnan löytämisessä on oikeanlaisen työkalun käyttö. Projekteissa on väistämättä lukemattomia vaiheita ja yksityiskohtia. Jotta ne pysyvät parhaassa..

Myynti

Organisoi ja hallitse myyntiä tehokkaasti ja tuloksellisesti! Taimer on täydellinen myynninhallintatyökalu. Taimerilla voit räätälöidä myyntiputkesi yrityksesi tarpeen mukaisesti. Organisoi ja hallitse myynti..

Taloushallinto

Laskutusohjelma ja kattava raportointiKoska taloushallinto-ohjelmat ovat Taimerin parhaat kaverit, sähköinen laskutus on erittäin helppo hoitaa sen kautta. Kaikki aineisto generoituu Taimerissa päivittäin, tekemisen..

Taimer - Referenssit

Taimer - Bloggaukset

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Inspiring businesses to be better and go further

Mission - we mean business

To be the leading SMB business tool, that provides teams the technology to thrive and realize their full potential, offering seamless accessibility for everyone


Vision - house hold name

Globally the number one Business Software choice for entrepreneurs and their team, throughout their growth process.

We want to create stronger, more efficient and united teams, by offering innovative tools that teams love to use. 


Values - define our company

  • Inspire businesses to adapt our tools to boost efficiency 
  • To keep our price and quality ratio
  • Reliable and safe choice
  • Listen to our customers and constantly innovate


Taimer - Rekryilmoitukset

 

Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku