Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulos Helsinki Oy siirtyy käyttämään Taimeria

Referenssi

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto Taimeriin

Noin 40 henkilöä työllistävässä digimarkkinoinnin asiantuntijayritys Tulos Helsinki Oy:ssä valmistaudutaan tällä hetkellä siirtymään Taimerin käyttäjiksi. Vuodesta 2014 heillä on ollut käytössään toisen kotimaisen palveluntarjoajan toiminnanohjausjärjestelmä, mutta se ei ole lunastanut paikkaansa yrityksen arjessa.

Lue koko asiakastarina

Suosittelija:

”Aiemmassa järjestelmässä määritykset oli ehkä tehty väärin perustein miettimättä käyttötarkoitusta ja lopputulosta, eikä se näin palvellut yhtiön raportointia tai yksittäisen käyttäjän tarpeita. Mielenkiinnon puuttuessa myös perehtyminen ohjelmaan jäi pintapuoliseksi ja sen tuloksena koko toiminnanohjausjärjestelmästä tuli kirosana ihmisten suussa." ”Yksi vaihtoehto oli se, että olisimme aloittaneet edellisen ohjelman puhtaalta pöydältä uudenlaisilla määrityksillä. Pari muutakin toiminnan ohjausjärjestelmää meillä oli testissä, kunnes yksi työntekijämme vinkkasi Taimerista. Se sopi tarpeisiimme hyvin, sillä emme kaipaa turhan raskasta systeemiä." ”Taimeria jo kokeilemaan päässeet ovat tykänneet siitä, että järjestelmässä ei tarvitse hyppiä koko ajan paikasta toiseen. Kokonaisuus on rakennettu loogisesti niin, että eri vaiheet seuraavat toisiaan luonnollisessa ja fiksussa järjestyksessä. Myös ohjelman ulkoasu ja toiminnallisuudet ovat saaneet kiitosta henkilöstön parissa." "”Henkilöstömme on jo pitkään kipuillut eri paikkoihin pilkotun datan kanssa. Halusimme saada sen yhdistettyä, ja se on yksi syy, miksi valitsimme Taimerin. Myynnin johtamisessa meillä on tarkoitus käyttää Taimerin tuottamaa, selkeää raportointia. Luulen, että Taimerin kautta saamme myös vahvistettua ihmisten bisnesymmärrystä." ”Tällä hetkellä tiedossa on jo, että meille tulee Taimeriin taloushallinnon integraatio. Taimerilla on myös luvattu selvittää, voiko meillä käytössä olevan Hubspotin integroida osaksi Taimeria." “Taimer vaikuttaa yhtiönä erittäin aktiiviselta tuotekehityksensä suhteen ja odotamme innolla, mitä uutta uudet ohjelmistopäivitykset tuovat tullessaan niin selain kuin mobiiliversiossakin.”

Tatu Hirvonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taimer Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tulos Helsinki
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tatu Hirvonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

markkinointitoimisto
digimarkkinointi
taimer
ERP
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen
toiminnanohjausjärjestelmä
tulos helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia