Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Taimer mahdollistaa kasvun ja säästää aikaa

ReferenssiHelsingissä ja Turussa toimivalle mainostoimisto OSG:lle tuli tarve päivittää toiminnanohjausjärjestelmänsä. Vaihtoehtoina oli useita pilvipalvelujen tarjoajia – sekä suomalaisia että kansainvälisiä.

Taimer voitti kilpailutuksessa mm. pari tunnettua amerikkalaista palveluntarjoajaa. Taimer vastaa erinomaisesti myös mainos- ja markkinointitoimiston tarpeisiin.

Taimer mahdollistaa kasvun ja säästää aikaa.

Taimer antaa OSG:lle hyvän tuen liiketoiminnan kehittämiseen. ”Järjestelmän täytyy tukea ihmisten itsenäistä työn hallintaa ja samalla tarjota johtamiselle luotettava alusta; näin pystymme rakentamaan kasvua ketterästi ja käyttämään resurssejamme tehokkaasti”, sanoo Asumaa.

”Kasvulle tulee haasteita siitä, että prosessit liittyvät aina ihmisiin. Olen ollut vaikuttunut siitä, miten hyvin Taimer mukautuu eri rooleissa toimivien ihmisten työtapoihin. Ketteryyttä ja kokonaisvaltaisuutta ei ole helppo toteuttaa samassa paketissa. Vaatii käyttöliittymäsuunnittelulta huolellista eri ihmisten tehtäviin eläytymistä, jotta työkalusta ei tule pelkkä kontrolliväline tai suoranainen riesa, vaan työn tekemisen auttaja”, Asumaa kuvailee.

”Esimerkiksi tarjousten tekemisen logiikka ja myynnin iteratiivisuus on ymmärretty Taimerissa oikein. Erityyppisten kustannusarvioiden rakentaminen on vaivatonta. Kustispohjan kopiointi toisesta projektista ja budjetin näppärä versiointi projektin sisällä säästävät aikaa ja hermoja. Kun budjetti on muutosten tasalla ja aidosti tekemisen pohjana, onnistuvat kaikki muutkin jatkotoimenpiteet kuten resursointi, tiimikommunikointi, tilanneraportointi ja laskutustiedon keruu ja luonti tehokkaasti. Meillä eivät projektidokumentaation ”työversiot” vaeltele ihmisten omilla koneilla tai meileissä”, Asumaa jatkaa.

Suomalaista osaamista yhdistettynä asiakasläheiseen palveluun

Asumaa pitää tärkeänä Taimerin suomalaisuutta ja haluaa suositella sitä muillekin kotimaisille yrityksille.

”Taimer on enemmän kun vain softatoimittaja, sillä se luo myös kilpailuetua kehittämällä tuotetta tarpeidemme mukaan. Voimme Suomi-tiimillä näyttää esimerkkiä muille, miten asiantuntijaorganisaation kaupallinen prosessi saadaan hanskaan. Totta kai kotimaista kumppania pitää suosia varsinkin, kun tuote on oikeasti hyvä”, Asumaa sanoo.

OS/G Marketing Communications Oy

Suosittelija:

Taimer voitti kilpailutuksessa mm. pari tunnettua amerikkalaista palveluntarjoajaa. Taimer vastaa erinomaisesti myös mainos- ja markkinointitoimiston tarpeisiin.

Antti Asumaa, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taimer Oy

Tiedot

Tilaaja: OS/G Marketing Communications Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

projektinhallintaohjelma
Crm
toiminnanohjausjärjestelmä
laskutus
Myyntilaskutus
b2b-myynti
työajanhallinta
reskontranhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia