Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salpausselän kisat 2022 - uudella ilmeellä

ReferenssiSalpausselän kisat koki täydellisen muutoksen vuonna 2021. Kisojen taustaorganisaatio muuttui ja uudelleenorganisoinnin tarpeeseen perustettiin uusi yhtiö Salppuri Oy. Yhtiön omistavat Suomen Hiihtoliitto ry ja Lahden Hiihtoseura ry. Tammi Digital toteutti Salpausselän kisoille uuden ilmeen mukaisen verkkosivuston vuonna 2021 ja nyt sivusto päivitettiin vastaamaan vuoden 2022 kisojen ilmettä.

Salpausselän kisoille toteutettiin tapahtumaa palveleva verkkosivusto, joilta niin kisavieraat, median edustaja ja yhteistyökumppanit löytävät tarvittavat tiedot helposti ja nopeasti. Tietysti sivuston tuli myös tukea uutta ilmettä. Kieliversioita sivustolle haluttiin suomen lisäksi englanti.

– Meillä oli lähes satavuotinen kisatapahtuma käsissä, mutta tapahtuman suuntaa lähdettiin hakemaan uusin arvoin ja ydinviestein. Totaalinen muutos tarkoitti käytännössä myös sitä, että aloitimme markkinointi- ja viestintäkanavien rakentamisen ihan alusta, kertoi projektin alkuvaiheista Salpausselän kisojen viestintä- ja mediapäällikkö Soili Hirvonen.

Uudesta kisaorganisaatiosta löytyi osaavia ihmisiä, joten Tammi Digitalin tehtäväksi jäi luoda sivuston rautalankamalli sekä sen mukainen sivustopohja WordPress-järjestelmän päälle.

– Rautalankamalli oli todella hyvä työkalu ja sen pohjalta sivustoa oli helppoa viedä haluttuun suuntaan, kertoo Hirvonen projektin etenemisestä.

Asiakas vastasi sivuston sisällön tuottamisesta sekä sen viennistä valmiille sivupohjalle. Sivusto on rakennettu niin, että asiakkaan on jatkossa helppo itse luoda sisältöä ja päivittää muun muassa uutisia, kilpailu- ja tapahtumainfoja, tuoda sivuille lisää kuvia ja tarvittaessa luomaan kokonaan uusia sivuja valmiiden pohjien mukaan.

Päivityksiä vuoden 2022 kisoihin

Salpausselän kisat ovat säilyttäneet vuodesta toiseen perinteisen tutun logonsa, mutta hieman kisojen ilme muuttuu vuosittain. Tammi Digital päivitti sivuston uuden, vuoden 2022 kisailmeen mukaiseksi. Sivusto on rakennettu WordPress-alustalle, jonka perinteinen sisällönhallinta vaihdettiin Gutenbergin lohkoeditoriin. Sivuston sisällön päivittäminen on nyt sujuvampaa ja selkeämpää.

– Yhteistyö Tammen kanssa on toiminut hienosti. Tarvittaessa olen saanut apua verkkosivujen päivityksiin liittyen, kertoo kertoo Salpausselän kisojen viestinnän tiimistä Ruusa Aalto.

Viime vuonna ei Salppurilla nähty kisavieraita, mutta vuoden 2022 kisat päästään järjestämään liveyleisön edessä. Lippukauppa on käynyt kuumana ja lippuja on päästy nyt myymään myös suoraan verkkosivujen kautta. Tammi Digital toteutti sivustolle Lippu.fi -palvelun upotuksen, jolloin ostotapahtuma onnistuu kätevästi yhdellä sivulla.

Turvalliset ja toimivat verkkosivut

Salpausselän kisojen sivusto on ollut alusta asti Tammi Ylläpito -palvelun kautta suojattuna hakkereilta sekä muilta tietoturvahyökkäyksiltä.

– Vaikka organisaatiosta löytyy paljon osaamista, on tämä sellainen osa-alue, jonka haluamme antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Emme voi ottaa riskiä, että kriittisellä hetkellä sivustolla menisi jotain rikki, se ei toimisi toivotulla tavalla tai pahimmassa tapauksessa kaatuisi kokonaan, Hirvonen on todennut.

Salpausselän kisat kokosivat maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen 25.-27.2.2022. Salppuri tarjosi kattavan kokonaisuuden urheilua, viihdettä ja festaritunnelmaa!

Suosittelija:

Yhteistyö Tammen kanssa on toiminut hienosti. Tarvittaessa olen saanut apua verkkosivujen päivityksiin liittyen.

Ruusa Aalto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Salpausselän kisat / Salppuri Oy
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Immonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tammidigital
Verkkosivut
b2c verkkosivu

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia