Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virnex Group yhteistyöhön Laurean kanssa

ReferenssiLaurea on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Uudenmaan alueella kuuden kampuksen voimin toimivaan ammattikorkeakouluun kuuluu nykyään jo lähes 8 000 opiskelijaa ja yli 600 henkilökunnan jäsentä. Laurean strategisena tavoitteena on olla tulevaisuuden digitaalinen, ammatillista oppimista uudistava korkeakoulu, joka tarjoaa monimuotoisia, avoimia ja joustavia oppimisratkaisuja uudistuvan työelämän tarpeisiin.

Laureassa on tunnistettu tarve lisätä muun kuin tutkintoon johtavan koulutuksen tarjontaa, jolla voidaan vastata yhteiskunnan jatkuvan oppimisen haasteeseen. Laurean tavoitteena on korkeatasoisten avointen digitaalisten opintojen määrän lisääminen ja niiden saatavuuden parantaminen sekä asiakaskokemukseen perustuvan tarjonnan kehittäminen.

Toukokuun 2023 alussa Oakhill Groupin Tammi Digital Oy (fuusioitui Virnex Groupiin joulukuussa 2023) solmi yhteistyösopimuksen Laurean kanssa laajan koulutusverkkokaupan toteuttamisesta ja ylläpidosta sekä hosting-kumppanuudesta. Projektin teknisessä ytimessä tulee olemaan uuden koulutusverkkokaupan laaja-alainen integraatio Laurean oppilaitos- ja taloushallintajärjestelmiin. Koulutusverkkokauppaprojekti on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tavoitteena moderni verkkokauppa

Laurean ja Tammen yhteisen verkkokauppaprojektin tavoitteena on mm. eri koulutuksiin ilmoittautumisprosessien yhtenäistäminen sekä automatisointi. Tämä tulee vaatimaan useita monimutkaisia järjestelmäintegraatioita, jotka toteutetaan Friends iPaaS-integraatioalustan avulla. Tekniset määrittelypinnat muodostetaan Peppi-opintotietojärjestelmään sekä Microsoft Dynamicsiin.

Laurean tietohallinnon kehityspäällikkö Tuuli Rinne on innostunut aloittamaan yhteistyön Tammen kanssa modernin verkkokaupan toteuttamiseksi: ”Verkkokauppaprojekti on lähtenyt ripeästi liikkeelle Tammen asiantuntijoiden kanssa. Ensimmäiset yhteiset määrittelyjen tarkennuspalaverit ovat sujuneet hyvässä yhteistyössä. Olemme keskustelleet tarkemmin vaatimusmäärittelystä, siihen liittyvistä mahdollisista ongelmakohdista ja etsineet näihin yhdessä toimivia ratkaisuja.”

Verkkokaupparatkaisun odotetaan tukevan Laurean jatkuvan oppimisen tarjontaan liittyvän liiketoiminnan kehitystä ja mahdollistavan siitä saatavan liikevaihdon kasvattamisen, muun muassa tarjoamalla tulevaisuudessa alustan myös täysin uudenlaisille verkossa myytäville koulutuksille.

Olemme nyt vielä alkumetreillä projektissa, mutta uskon että se tuottaa Laurean odottaman laadukkaan verkkokaupparatkaisun ja pääsemme yhdessä tavoitteisiimme”, summaa projektipäällikkönä toimiva Tuuli Rinne.

Tammella ollaan projektista innoissaan 

Laurea on tehnyt erinomaisen pohjatyön koulutusverkkokaupan määrittelyssä. Meidän tehtävämme on lunastaa briljanttiin käyttäjäkokemukseen ja monimutkaisiin integraatioihin perustuvaan toiminnallisuuteen liittyvät odotukset. Hihat on kääritty ja projekti etenee hyvällä sykkeellä”, hehkuttaa Oakhill Groupin yrittäjä Manu Mesimäki.

Suosittelija:

Yhteistyö on ollut tehokasta ja joustavaa sekä kommunikointi aktiivista ja asiantuntevaa.

Tuuli Rinne, tietohallinnon kehityspäällikkö, Laurea

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Laurea-ammattikorkeakoulu
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tammi digital
laurea
tammi ylläpito
Friends iPaaS
Peppi-opintotietojärjestelmä
tammi hosting

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia