Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Entopille uusi verkkosivusto uudella brändi-ilmeellä

ReferenssiOman toimialansa edelläkävijänä Entop pyrkii jatkuvasti löytämään uusia entistä parempia ratkaisuja sekä kehittämään toimintaansa. Kun tuli aika kehittää yrityksen ilmettä ja markkinointistrategiaa, lähdettiin sitä toteuttamaan yhdessä Oakhill Groupin kanssa.

Entop on kotimainen mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä sekä innovatiivisia teknisiä palvelutuotteita ja ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaprosessien tuottavuutta ja kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla.

”Muutos oli tarpeen, sillä yritysilmeemme oli jo yli 20 vuotta vanha. Asiantuntevan kumppanin kanssa päädyimme yritysilmeen ja logon uudistamisen lisäksi uudistamaan verkkosivumme”, kertoo Entopin toimitusjohtaja Kimmo Määttänen.

Verkkopalvelu asiakkaiden tarpeisiin

Uusi verkkopalvelu haluttiin kehittää vastamaan asiakkaiden tarpeita. Tärkeä tavoite oli myös kehittää työnantajamielikuvaa sekä vastuullisuuden merkitystä Entopin toiminnassa. Oakhill toteutti sivuston suunnittelun uuden graafisen ilmeen mukaisesti ja Tammi Digital vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta ja sisältöjen kokonaisvaltaisesta uudistuksesta vastasi Oakhill.

Voit tutustua Oakhillin työvaiheisiin tarkemmin täällä.

Nykyaikaisilla verkkosivuilla on helppo liikkua kaikilla laitteilla, haettu tieto löytyy helposti ja yhteydenotto on helppoa. Entopin uusi sivusto on rakennettu sekä teknisesti että sisällöllisesti vastaamaan hakukoneiden vaatimuksia ja sivuston saavutettavuus on toteutuksessa huomioitu mahdollisimman kattavasti.

Ratkaisut käyttäjäystävällisyyden parantamiseen

Uutena ratkaisuna verkkosivuilla otettiin käyttöön niin sanottu megamenu-valikko, johon avautuu lyhyet kuvaukset Entopin tarjoamista palveluista. Sivukävijä saa helposti ja nopeasti tärkeää tietoa sisällöstä ilman ainuttakaan klikkausta. Mobiilinäkymässä on hyödynnetty Tammi Mobiilia, jonka avulla mobiilikäytöstä saadaan nopeampi ja käyttäjäystävällisempi.

Sivusto on toteutettu WordPress-alustalle. Toteutuksessa on hyödynnetty Tammi-lohkoja, jotka toimivat saumattomasti WordPressin omien natiivilohkojen kanssa. Räätälöity lohkoeditori varmistaa helpon ja selkeän sisällön ylläpidon.

Sivusto on rakennettu tulevaisuuteen peilaten ja tekniset valinnat mahdollistavat myös jatkokehityksen. Yhteistyö Tammen kanssa jatkuu Tammi Ylläpito -palvelun puitteissa.

Oakhill Groupin asiantuntijat ovat tuottaneet Entopille juuri sitä lisäarvoa, johon heille ei ole ollut omaa kompetenssia. Aivan kuten Entop haluaa auttaa ja tukea omia asiakkaitaan.

Tutustu tarkemmin täällä.

Suosittelija:

Me insinöörit olemme mestareita oman alamme substanssiosaamisessa, mutta monesti kovin huonoja kertomaan omasta osaamisestamme. Tässä projektissa saimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme ja asiantunteva kumppani on osannut hienosti poimia siitä kaiken olennaisen.

Kimmo Määttänen, toimitusjohtaja, Entop Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Entop Oy
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

WordPress
verkkopalvelu
b2b verkkosivut
verkkosivu uudistus
Brändi-ilme
oakhill group

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia