Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huolenpito -sopimus kerää pilvipalveluista datan yhdelle raportille

TarjontaYlläpidämme WordPress-verkkosivuja ja WooCommerce-verkkokauppoja. Asiakas saa meiltä kerran kuukaudessa ylläpitoraportin, jossa kuvataan tehdyt päivitykset ja toimenpiteet sekä annetaan asiakkaalle kehitysehdotuksia verkkosivuston suhteen.

Tammi Ylläpito ja Tammi Huolenpito

Tammi Ylläpito -sopimus käy hyvin omatoimiselle tekijälle, joka tarvitsee sivustolleen vain teknistä ylläpitoa. Tammi Ylläpito -sopimus sisältää sen, että Tammi Digital huolehtii asiakkaan verkkosivujen turvallisuudesta päivittämällä säännöllisesti verkkosivuston alustan (WordPress, WooCommerce), valitun teeman sekä sivustolle asennetut lisäosat (plug-in). Lisäosilla toteutetaan esimerkiksi lomakkeet, sosiaalisen media virrat ja vaihtuvat kuvat.

Tammi Huolenpito -sopimus on laajempi kokonaisuus, jossa raportoidaan Ylläpito -sopimuksen teknisten asioiden lisäksi hakukoneoptimointiin, yrityksen sosiaalisenmedian ja digikampanjoiden tunnuslukuja. Tammi Huolenpito -sopimus on kattava kooste kaikesta datasta, mitä verkkosivuston kävijöistä voidaan kerätä. Saadun datan avulla voidaan analysoida esimerkiksi sitä, miten asiakkaan markkinointiviestinnän toimenpiteet ovat onnistuneet tuomaan liikennettä sivustolle. Huolenpito -sopimuksen kuukausittainen raportti kokoaa yhteen tietoja eri lähteistä ja säästää näin yrityksen markkinointikanavista vastaavien henkilöiden työaikaa. Raportti on suunniteltu helpottamaan markkinointia työkseen tekevien henkilöiden arkea sekä tuomaan selkeää, helposti tulkittavaa dataa johtoryhmän päätösten tueksi.

Kaikki Ylläpito- ja Huolenpito -sopimusasiakkaat saavat käyttöönsä Tammen verkkopalvelun, jossa asiakas voi hakea ja tarkastella ylläpitoraportteja koko asiakkuuden ajalta. Palvelun kautta asiakas voi myös jättää Tammelle työpyyntöjä.

Tutustu tarkemmin Ylläpito- ja Huolenpito-sopimuksiin täällä.

Pinterest
Virnex Group Oy

Virnex Group Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Virnex Group Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Virnex Group Oy:n tarjontaa

Virnex Group Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia