Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainvälinen koulutusviennin verkkokauppa Xamk:lle

ReferenssiTammi Digital toteutti huhtikuussa 2022 julkaistun Edufication.com -verkkopalvelun. Edufication.com on kansainvälisen koulutusviennin verkkokauppa, jonka operoinnista vastaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk. Verkkopalvelun markkina-alueena on koko maailma.

Suomalaista koulutusvientiä

Edufication.com on verkkopalvelu, jonka taustalla on ammattimainen koulutustuotanto-organisaatio, joka yhdistää suomalaisten yliopistojen sekä muiden korkeakoulujen osaamisen vastaamaan opiskelijoiden, laitosten ja yritysten tarpeita.

Edufication.com -verkkopalvelu tarjoaa räätälöityjä ja nykyaikaisia ​​oppimisratkaisuja erilaisiin tarpeisiin yrityksille ja organisaatioille. Palvelu tarjoaa mm. perehdyttämisohjelmat, muutoshallinnan sekä osaamisen hallinnan ja kehittämisen.

”Tehdään tästä verkkokauppa, joka peittoaa kaikki globaalit EdTech-alan verkkokaupat!” sanoi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk:n ja Edufication-organisaation projektipäällikkö Pekka Pulkkinen projektin aloituspalverissa. Tammessa tartuimme innolla haasteeseen.

Verkkopalveluprojektin roolit

Tammi Digital Oy valittiin elokuussa 2022 pidetyn julkisen kilpailutuksen voittajana projektin päävastuulliseksi toteuttajaksi.

Tammi vastasi projektin johtamisesta, palvelumuotoiluvaiheesta, teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta. Verkkopalvelun visuaalisen ilmeen suunnittelusta vastasi Tammen emoyhtiö Oakhill Oy:n suunnittelutiimi.

Kuinka projekti vietiin läpi?

Julkisen hankinnan määräyksiä noudattavana asiakkaana Xamk asetti tiukat tekniset vaatimukset projektissa kehitettävän verkkopalvelun toiminnoille sekä aikataululle. Työ toteutettiin kiinteähintaisena projektina. Projekti oli Tammelle poikkeuksellisen mittava ja pitkäkestoinen. Projekti toteutettiin noudattaen Tammen hyväksi havaittua prosessimallia, joka on perinteisen iteratiivisen vesiputousmallin ja ketterän kehittämisen kombinaatio. Lähes seitsemän kuukautta kestänyt verkkopalveluprojekti hyväksyttiin ja julkaistiin alkuperäisen aikataulun mukaisesti huhtikuussa 2022.

Palvelumuotoilun menetelmin kaikki sidosryhmät osallistaen

Toteutus- ja käyttönottovaiheeseen osallistui parhaimmillaan yli 10 henkeä Tammen ja Oakhillin tiimeistä. Ketterästi yhdessä toimivat tekijät toimivat omissa asiantuntijarooleissaan kuten käyttöliittymäsuunnittelija, käytettävyys- ja saavutettavuusasiantuntija, graafikko, testaaja sekä luonnollisesti ohjelmistokehittäjät.

Tutustu tarkemmin projektin vaiheistukseen sekä tiimin ja asiakkaan kommentteihin Tammen sivuilla.

Suosittelija:

Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet luoda palvelualusta, joka mahdollistaa yliopistojen ja muiden oppilaitosten, sekä yritysten välisen koulutusyhteistyön kehittämisen ja palveluiden kansainvälisen myynnin. Tammi Digital Oy teki meille erinomaisen tarjouksen ja on osoittanut olevansa ammattimainen kumppani, juuri sellainen kuin oli tavoitteenammekin löytää.

Pekka Pulkkinen, projektipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Edufication.com / Xamk
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tammi digital
tammidigital
tammi ylläpito
verkkokauppa
kansainvälinen verkkokauppa
edtech
xamk
edufication
wisma wintime
claned

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia