Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

OpenShift - sovelluskehittäjien palvelualusta palveluna

post_image
Tarjonta

OpenShift palveluna

OpenShift on sovelluskehittäjien palvelualusta, joka on ratkaisu sovelluskehitysympäristöjen automatisointiin ja konttien hallintaan. Saat DevOps-tiimisi tarvitsemat työkalut, eikä asiakkaasi tarvitse tehdä ohjelmistoprojekteissasi valintaa laadun ja nopeuden välillä.

Miksi ajaa sovelluksia konteissa?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: kontti, säiliö, docker, virtualisointiympäristö, eristetty itsenäinen prosessi… Asian ymmärtämiseksi ei kuitenkaan tarvitse olla koodari tai sysadmin.

Kontit ovat virtuaalipalvelimia huomattavasti kevyempi ja joustavampi tapa paketoida ja ajaa Windows- ja Linux-sovelluksia. Ne ovat tekniikka sovellusten kehittämiseen, julkaisemiseen ja ylläpitämiseen. Kontit ovat tulleet korvaamaan virtuaalipalvelimet ja Gartnerin arvion mukaan 75 % yrityksistä käyttää vuoden 2022 loppuun mennessä kontteja ohjelmistojen ajamiseen.

Konttia voi luonnehtia itsenäiseksi ohjelmistoksi, jota voi ajaa joustavasti niin omalla työasemalla, rautapalvelimella, virtuaalipalvelimella tai pilvessä sellaisenaan ilman ohjelmiston koodiin tarvittavia muutoksia. Se toimii kaikissa ympäristöissä samalla tavalla, koska se on eriytetty prosessitasolla ja sillä on oma tiedostojärjestelmä.

Sekä laatu että nopeus?

Kontit käynnistyvät ja sammuvat nopeasti, mikä antaa joustavuutta ja skaalautuvuutta. Kun paketoit sovelluksesi kontteihin, varmistut infraresurssien ja investointien täysimittaisesta hyödyntämisestä. Niiden avulla sovelluksesi voi olla ajossa paikallisesti rauta- tai virtuaalipalvelimella tai pilvessä – yksityisessä tai julkisessa.

Kontit helpottavatkin ohjelmiston hallinnointia ja automatisoivat paljon sellaisia toimintoja, joita aiemmin olet joutunut tekemään manuaalisesti tai ostamaan palveluna muualta. Hyödyntämällä kontteja, konttien orkestroinnin työkaluja ja niiden päälle rakennettuja automaatio- ja palvelualustoja, kuten esimerkiksi OpenShiftiä, tuet yrityksesi DevOps-kulttuuria, vahvistat yhteistyötä ja voit valita sovelluskehitysprojekteissa sekä nopeuden että laadun yhtä aikaa.

Miksi kontit Otaverkolta?

Voit koota itse oman ympäristösi konttien hyödyntämiseen. Saatavilla on iso määrä erilaisia ohjelmistoja tukemaan konttiperusteista ohjelmistokehitystä. Sovelluskehittäjäsi voivat käyttää osaamiaan ohjelmointikieliä ja tekniikoita, kunhan arkkitehtuuri suunnitellaan konttipohjaiseksi ja käytössä on konttien hyödyntämiseen soveltuvat kehitys-, testaus- ja tuotantoympäristöt.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää aikaasi ja rakentaa itse ympäristöä oman työsi tekemiseksi. Otaverkko on tehnyt jo tämän puolestasi. Saat meiltä valmiiksi mietityn kokonaisuuden, palvelualustan sovelluskehittäjillesi. Käytämme yhteistyökumppanimme Red Hatin kehittämää OpenShift-tuotetta tuottaaksemme sinulle juuri sellaisen palvelukokonaisuuden kuin tarvitset.

Saat tarvitsemasi kontti- ja sovelluskehitystyökalut ylläpidettyinä ja valvottuina, tietoturva edellä tuotettuina. Käytössäsi on myös nopeasti vastaava ja suomenkielinen tekninen tukemme. Voit luottaa palveluiden varmuuteen sekä skaalautuvuuteen. Riippuen tarpeistasi voit saada ympäristöt käyttöösi omista konesaleistamme joko rauta- tai virtuaalipalvelimilla tuotettuna tai julkipilvestä. Sinä päätät, me autamme.

Käy kurkkaamassa mitä muuta OpenShift voi teille tarjota!

https://otaverkko.fi/palvelukategoria/openshift/

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia