Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkoratkaisut

TarjontaVerkko-osaamisemme on kattavaa aina suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja dokumentointiin.

Kaikki palveluina tuottamamme verkkoratkaisut sisältävät valvonnan ja teknisen tuen. Palveluidemme standardi vasteaika on 4h. Saat halutessasi palvelua myös vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Yritysverkot  -Kiinteät ja langattomat lähiverkot-

Palveluna tuottamamme yritysverkkoratkaisut auttavat keskittymistä omiin ydinliiketoimintoihin. Yritysverkkoratkaisut pitävät sisällään palvelut aina yksittäisen lähiverkon toteuttamisesta aina useampien toimipisteiden välisten saumattomien yhteyksien toteuttamiseen. Laadukkaiden yritysverkkojen toteuttaminen vaatii oikein valitut laitteet sekä tietoliikenneyhteydet.

Verkkoratkaisut toteutetaan asiakkaan tarpeiden pohjalta ja tietoturva huomioiden. Kiinteällä lähiverkolla tarkoitetaan yrityksen omien työasemien liittämistä omaan verkkoon. Langaton lähiverkko mahdollistaa yrityksen palveluiden käytön langattomasti ja vierailijalaitteiden liittämisen omaan vierailijaverkkoon. Meidän yritysverkkopalvelumme kattavat niin verkon valvonnan, ylläpidon, vaihtolaitepalvelun kuin elinkaarihallinnankin. 

SD-WAN  - Skaalautuvaa kustannustehokkuutta-

SD-WAN tarjoaa kustannustehokkuutta yrityksille, joilla on useampi toimipiste. SD-WANissa yrityksen toimipisteet yhdistetään tietoturvallisesti internet-yhteyksiä käyttäen. Hallinnoimme verkkoa internet- yhteyksistä riippumatta.

SD-WAN vastaa nopeasti yrityksen muuttuviin tarpeisiin, sillä verkko ei ole sidottu fyysiseen sijaintiin tai valittuun internet-yhteyteen. Internet-yhteys voi olla niin kiinteä kuin mobiilikin, tai niiden yhdistelmä eli kahdennettu. SD-WAN toimii internet-yhteyden ja etälaitteen avulla. Näin verkkoa voi liikuttaa juuri sinne, missä sitä milläkin hetkellä tarvitaan - oli kyseessä sitten esimerkiksi yrityksen uusi toimipiste, rakennustyömaa, auto tai messuosasto.

Palomuuripalvelut -Suojaa tietosi ja käyttäjäsi-

Palomuuripalvelut pitävät tietosi ja sovelluksesi turvassa tunkeilijoilta. Palomuurien avulla suojaat sisäverkkosi haittaohjelmilta ja tietoturvauhkilta. Palveluna tuotetut palomuuriratkaisut helpottavat verkkoliikenteen hallintaa.

Onnistunut palomuuritoteutus pitää huolen tietoturvallisesta verkkoliikenteestä, mahdollistaa luotettavat ja toimivat yhteydet eri toimipisteiden välillä sekä mahdollistaa turvalliset etätyömahdollisuudet. Palomuuriratkaisut tulee huomioida kaikissa verkkoratkaisuissa sekä datan hallinnointipaikasta riippumatta – Sijaitsee datasi julkisessa pilvessä vai ei.

Palomuuripalvelumme on kokonaisvaltainen ratkaisu. Se sisältää laitteen lisäksi palomuurin asennuksen, konfiguroinnin sekä siihen kuuluvat lisenssit ja päivitykset sekä kauttamme tulevan valvonnan ja ylläpidon sekä vaihtolaitepalvelun. Itse palomuurilaite määritellään yrityksen työntekijöiden ja toimipisteiden lukumäärän mukaan. Laitteen valinnassa on otettava huomioon myös etätöitä tekevien määrä. 

Internet- liittymät yrityksille  -Vältä katkot ja häiriöt-

Kaikki Otaverkon Internet-liittymät ovat symmetrisiä, operaattoriyhteydet kahdennettuja ja ne ovat palvelunestohyökkäyksiltä (DDoS) suodatettuja. Meille on tärkeää, että saat varmasti käyttöösi toimintavarmat yhteydet. Monista muista palveluntarjoajista poiketen, edellämainitut asiat eivät meillä ole maksullisia lisäpalveluita, vaan ne sisältyvät kaikkiin liittymiimme. Kahdennus voidaan toteuttaa halutessanne myös käyttäjille saakka.

Symmetriset yhteydet ovat erityisen tärkeitä yrityksille, joiden toimintaympäristö on pääosin pilvessä. Kahdennus puolestaan takaa erittäin toimintavarman yhteyden ja sopii yrityksille, joiden liiketoiminta ei salli katkoja tai häiriöitä. Palvelunestohyökkäysten suodatukten avulla mahdollistetaan palveluiden toiminta myös hyökkäysten aikana. Asiakkaanamme voit valita tarpeesi mukaisesti yhteyden nopeuden ja sopivan palvelutason.

Turvalliset etäyhteydet  -VPN takaa turvalliset etätyömahdollisuudet-

Turvalliset etäyhteydet mahdollistavat tietoturvallisen etätyön tekemisen. Etäyhteydet toteutetaan VPN-menetelmää käyttäen. VPN on tapa, jolla useita verkkoja voidaan yhdistää julkisen verkon yli, jolloin ne näkyvät yhtenä yksityisenä verkkona. Käytännössä VPN-yhteys mahdollistaa oman etätyöaseman liittämisen turvallisesti yrityksen verkkoon. VPN-yhteydet edellyttävät käyttäjän tunnistautumisen. Suosittelemme monivaiheisen tunnistautumisen käyttöä.

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Tietoliikennepalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Tietoliikennepalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia