Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoliikenneratkaisut

post_image
Tarjonta

Tietoliikenneratkaisut

Oikein mitoitetun tietoliikenneratkaisun avulla liiketoiminnallesi arvokas data liikkuu tietoturvallisesti oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Mihin tietoliikenneratkaisuita tarvitaan? 

Tieto on kaiken liiketoiminnan kannalta avain asemassa. Tietoliikenneratkaisujen pääasiallinen tehtävä on varmistaa pilvipalveluiden sujuva käyttö ja taata täten arjen työn onnistuminen.

Nykyään kun lähes kaikki tieto luodaan, siirretään ja säilytetään sähköisenä. Etenkin etätyön ja digitalisaation aikakaudella toimivan tietoliikenteen merkitys korostuu. Tiedon kulku voi olla yllättävän mutkikas ja pitkä – joskus jopa toiselle mantereelle - mutta silti saumaton, eikä tavallisesti näy käyttäjälle mitenkään. Pahimmillaan kuitenkin yhteysongelmat, hitaus, tökkivät ja katkeilevat yhteydet aiheuttavat merkittäviä kustannuksia laskeneen tuottavuuden vuoksi. Sitäkin suurempi riski ovat tietoturvaltaan heikot ratkaisut, esimerkiksi julkisen, kaikille avoimen langattoman verkon käyttäminen, joiden vuoksi arvokas tieto voi päätyä vääriin käsiin.

Tietoliikennettä kätevästi palveluna

Jätä toimivien ja tietoturvallisten tietoliikenneyhteyksien suunnittelu ja toteutus meidän vastuullemme.

Toimistojen LAN ja WLAN-verkkojen suunnittelu ja toteutus ovat monille yrityksille pakollinen paha. Kauttamme saat nämä kätevästi palveluna ilman pitkiä määräaikaisia sopimuksia.

Palveluna ostetut tietoliikenneratkaisut kattavat meillä kokonaisylläpidon sisältäen laitteet, lisenssit, vaihtolaitepalvelun, elinkaarenhallinnan sekä niihin liittyvät päivitykset, valvonnan ja teknisen tuen. Voit vikatilanteissa luottaa siihen, että Otaverkko havaitsee vian ja aloittaa korjaustyöt usein jo ennen kuin käyttäjät ehtivät edes ilmoittaa vikatilanteesta.

Jos vikatilanne on kolmannen osapuolen toteuttamassa yhteydessä, auttaa Otaverkon tekninen tuki paikallistamaan vian ja opastaa olemaan yhteydessä oikeaan tahoon säästäen käyttäjän aikaa ja auttaen vian nopeampaa korjausta.

  • Tietoturvalliset yhteydet
  • Nopea tekninen tuki
  • Huolettomuus
  • Toimintavarmuus

Toimintavarmuutta huolellisella pohjatyöllä

Toimivien yhteyksien taustalla on aina huolellinen pohjatyö suunnitteluvaiheessa sisältäen esimerkiksi verkkosegmentointien ja vierailijaverkkojen laatimisen, WLAN-kuuluvuusmittaukset sekä kaapelointikatselmukset. Saat toimintasi siis kannalta oikein mitoitetun ja kustannustehokkaan tietoliikenneratkaisun, jossa tietoturva on huomioitu alusta alkaen.

Otaverkko tuottaa tietoliikenneratkaisunsa lähtökohtaisesti avaimet käteen -palveluna omien työmenetelmiensä ja palvelukuvaustensa mukaisesti. Olemme teleoperaattoriyritys, ja tarjoamme tietoliikenneratkaisuja yritysverkkojen lisäksi aina internet-liittymistä konesaliyhteyksiin, toimintavarmuus ja tietoturva aina huomioiden.

Tiedämme mitä teemme, toteutimme Euroopan ensimmäisen gigabittisen kampusverkon jo 1990- luvulla.

Käy lukemassa tarkemmin tietoliikenneratkaisuista meidän sivuilta!

https://otaverkko.fi/palvelukokonaisuus/tietoliikenneratkaisut/

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Tietoliikennepalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Tietoliikennepalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia