Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ulkoistuspalvelut

post_image
Tarjonta

Miksi Otaverkko?

Kun me Otaverkossa puhumme IT-ulkoistuksesta, tarkoitamme yhdessä kehittämistä sinun kanssasi. Ulkoistamalla koko IT:si tai valitsemasi osan siitä, kasvatat käytössäsi olevia asiantuntijaresurssejasi sekä vapautat aikaa, kustannuksia ja resursseja IT:n ulkopuolisiin asioihin, kuten asiakkaisiisi. Kanssamme toteutetun ulkoistuksen perimmäisenä tavoitteena on lisätä yhdessä kanssasi asiakkaillesi tuottamaasi lisäarvoa.

IT-ulkoistus kannattaa etenkin silloin, kun sinulla itselläsi ei ole tarvittavaa IT-osaamista, haluat keskittää omat IT-resurssisi liiketoiminnan kehittämiseen, haluat säästää aikaa ja rahaa sekä varmistaa kilpailukykysi.

Varmistamme asiakastyytyväisyytenne tyytyväisten työntekijöidemme avulla

Me uskomme siihen, että lopputulos on teille paras mahdollinen, kun henkilöstömme voi hyvin ja saa tehdä itselleen merkityksellistä työtä. Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista (Great Place To Work -listasijoittuja/-sertfiointi, 2020 - 2022).

Meille on ilo soittaa

Service Deskimme on kaikkien palveluidemme keskitetty kontaktipiste, joka vastaa puhelimeen keskimäärin 14 sekunnissa ja jonka kautta ratkottiin vuonna 2020 yhteensä 27899 tikettiä. Jokaisesta tiketistä pyydetään palaute ja saamistamme palautteista 96,67 % oli positiivisia (2021).

Matkassamme pysyt ajan hermoilla moderneista IT-ratkaisuista.

Tuomme proaktiivisesti kehitysideoitamme julki. Avainasiakkaanamme saat yhdessä luodun IT:n roadmapin, jota toteutamme ja jota seuraamme yhdessä. Roadmapin avulla varmistamme sen, että IT tukee ja mahdollistaa liiketoimintanne kehittämisen niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Emme myy mitään, mitä et todella tarvitse

Saat meiltä kokonaisuuden, minkä tarvitsette, mutta emme myy mitään, mitä et todella tarvitse. Tästä olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme ja tällä linjalla jatkamme.

 

Kumppanina

Valittuasi kumppaniksesi Otaverkon, voit luottaa, että kaikki it-asiat muuttuvat helpoiksi ja vaivattomiksi.

Samalla varmistut siitä, että sinusta välitetään, tarpeitasi kuunnellaan ja ne takuulla ymmärretään. IT-jargonin sijaan, asiantuntijoidemme vuorovaikutus on yksinkertaista ja selkeää. Matkassamme pysyt ajan hermoilla moderneista IT-ratkaisuista.

https://otaverkko.fi/palvelukategoria/it-ulkoistus/

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia