Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laitamme datasi töihin

post_image

TarjontaDatan muuttaminen tiedoksi ja edelleen näkemykseksi sekä aidoiksi liiketoimintahyödyiksi vaatii yhdistelyä, jalostusta ja analysointia. 900 asiantuntijallamme on erinomaiset lähtökohdat auttaa sinua puristamaan datastasi kaiken irti.

Tuntuuko tutulta: datasi on levällään eri paikoissa eikä koskaan käytettävissä silloin, kun sitä eniten tarvitsisi. Datan luotettavuudesta ei ole varmuutta ja sen yhdistely on työn ja tuskan takana. Anna meidän rakentaa yrityksellesi älykäs data-arkkitehtuuri ja siirtää painopiste datan haasteista sen tuottamiin mahdollisuuksiin esimerkiksi data warehouse ja date lake -ratkaisuja hyödyntäen.

Kaivaudumme yrityksesi dataan ja löydämme sille eniten arvoa tuottavat käyttötavat. Tarjoamme parhaat käytännöt datan hallintaan – mutta emme tyydy tähän. Lisäksi rakennamme ne datan hallintajärjestelmät ja -prosessit, joita tarvitaan suunnitelmienne toteuttamiseen. Kattava, pilvipainotteinen palveluvalikoimamme pitää huolen siitä, että sinulla on aina tarvittavat tiedot käytössäsi perusteltujen päätösten tekemistä varten.

Lue kotisivuiltamme lisää palveluistamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Pinterest
Enfo Oyj logo

Enfo Oyj:n tarjonta

Big Data

Lisätietoja

Enfo Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Enfo Oyj:n tarjontaa

Enfo Oyj:n Big Data -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Enfo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia