Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaaliset identiteetit liiketoimintaresurssina

post_image

TarjontaModerni yritys tarvitsee digitaalisten identiteettien liiketoimintakeskeistä hallintaa. Miten taata yksilöllinen asiakaskokemus, pitää huolta vaatimustenmukaisuudesta ja siirtyä samalla täyttä vauhtia pilveen? Kuinka laitteiden ja ihmisten identiteettejä hallinnoidaan esineiden internetin viitekehyksessä? Enfo auttaa asiakkaitaan hallitsemaan digitaalisia identiteettejä yli perinteisten rajojen. 

Identiteettien ja pääsyoikeuksien hallinnan (IAM) yhdistäminen hallinnointiin, liiketoimintatietoon ja analytiikkaan luo perustan, jolle digitaalisia identiteettejä hyödyntävä liiketoiminta rakennetaan. Tällä reseptillä Enfo on tehnyt asiakkaidensa perinteisistä, kustannusten vähentämiseen keskittyneistä alustoista liiketoiminnan mahdollistajia digitaalisessa ympäristössä.

Testatut ja hyväksi havaitut konseptit ja hallinnointimallit pitävät huolen siitä, että ratkaisumme ovat jatkuvasti kestävällä pohjalla. Me tuomme oleellisen datan yhteen sekä kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Lähestymistapa tukee asiakkaidemme digitaalista kehityspolkua ja maksimoi heidän digitaalisten identiteettiensä arvon.

Lue kotisivuiltamme lisää palveluistamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Pinterest
Enfo Oyj logo

Enfo Oyj:n tarjonta

Käyttäjähallinta

Lisätietoja

Enfo Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Enfo Oyj:n tarjontaa

Enfo Oyj:n Käyttäjähallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Enfo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia