Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkot pilveen - hallitse verkkojasi läpinäkyvästi, kustannustehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti

post_image

TarjontaSujuvat lähiverkkopalvelut ovat nykyään kaiken liiketoiminnan edellytys. Sisäisissä verkoissa siirretään liiketoimintakriittistä tietoa, jonka avulla hallinnoidaan valtavaa määrää eri laitteita. Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen edellyttää toimivaa ja luotettavaa lähiverkkoa.

Lähiverkkojen rakentamien ja ylläpitäminen ei ole mikään uusi juttu, mutta nyt on tullut hetki viedä ne seuraavalle tasolle. Modernit pilvipohjaiset lähiverkkoratkaisut ovat tätä päivää. Ihan hyvän sijasta lähiverkko voi olla tehokas, turvallinen ja läpinäkyvä sekä täysin hallinnassasi. Saammeko esitellä: Enfo Cloudnet.

Cloudnet on nykyaikainen LAN-ratkaisu verkkojen läpinäkyvään, käyttäjäystävälliseen ja kustannustehokkaaseen hallintaan. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöity Cloudnet-verkkopalvelu on skaalautuva ratkaisu liiketoimintakriittisten tiedonsiirtopalveluiden hallintaan ja ylläpitoon. Teknologiaksi olemme valinneet Ciscon Meraki-tuoteperheen, koska se on täysin pilvipohjainen ja helppo ottaa käyttöön ja varmistaa siten sujuvan käyttökokemuksen niin IT:lle kuin loppukäyttäjille. Käytämme yritysverkkojen toteuttamiseen myös operaattorista riippumatonta SD-WAN-teknologiaa.

Lue kotisivuiltamme lisää palveluistamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Pinterest
Enfo Oyj logo

Enfo Oyj:n tarjonta

Tietoliikennepalvelut

Lisätietoja

Enfo Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Enfo Oyj:n tarjontaa

Enfo Oyj:n Tietoliikennepalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Enfo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia