Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä

post_image
Tarjonta

Kuinka ohjata itsenäisiä franchisingyrittäjiä ketjun tavoitteiden suuntaisesti ja luoda yhdenmukaista palvelukulttuuria liiketoiminnan laajentuessa?

Franchise Chain Management & ERP -toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa työkalut franchisingketjun strategiseen johtamiseen ja yhtenäisen palvelukulttuurin ylläpitämiseen franchisingliiketoiminnan laajentuessa. Ketjun johtamista, operatiivista toimintaa ja ketjuviestintää tukeva ratkaisu varmistaa, että ketjun kaikki yritykset toimivat konseptin mukaisesti, luoden näin laadukasta asiakaskokemusta toimipisteestä riippumatta.

  • Franchisingketjun keskitetty hallinta
  • Yhtenäisen palvelukulttuurin tuki
  • Ketjun ja yrittäjien välinen viestintä
  • Keskitetty tietopankki
  • Läpinäkyvä palautteiden hallinta

Tehokasta viestintää koko ketjun läpi

Franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa digitaalisen alustan, jolla ketjujohto voi viestiä mm. yhteisistä toimintamalleista, ohjeista, uutisista ja markkinointikampanjoista läpi koko ketjun. Keskitetty viestintäkanava nopeuttaa tiedonsaantia ja helpottaa yhteisten toimintamallien toteuttamista ketjun kaikissa toimipisteissä.

Kokonaiskuva franchisingketjuun

Ratkaisu luo kattavasti näkyvyyttä franchisingketjun nykytilanteeseen, tarjoten ketjujohdolle kokonaiskuvan muun muassa yrittäjistä, liikepaikoista, sopimuksista, palautteista ja muusta ketjun ydintiedosta.

SC S franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa työvälineet ketjun strategiseen johtamiseen liiketoimintalähtöisesti. Sopimushallinnan työkalusto mahdollistaa yrittäjien ja sopimustilanteiden aktiivisen seurannan ja ennakoinnin. Viestintätyökalujen avulla tavoitat kaikki yrittäjät juuri oikealla viestillä ja oikealla hetkellä. Franchisingyrittäjän käsikirja ohjeineen sekä palautteiden ja reklamaatioiden hallintatyökalut luovat perusteet rakentaa koko ketjun kattavaa yhtenäistä palvelukulttuuria.

Lue lisää ja varaa esittely >

Pinterest
SC Software Oy logo

SC Software Oy:n tarjonta

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Lisätietoja

SC Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SC Software Oy:n tarjontaa

SC Software Oy:n Hotelli, matkailu ja ravitsemus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia