Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmistavan teollisuuden ratkaisut

TarjontaValmistava teollisuus on tärkeässä asemassa Suomen talouskehityksen kannalta. Kansainvälinen kilpailu ja muuttuva maailmantilanne ajavat yrityksiä jatkuvaan tehokkuuden parantamiseen sekä innovatiivisempaan toimintaan. Valmistavan teollisuuden prosessien digitalisointi on avainasemassa kilpailukyvyn kehittämisessä – siksi haluamme olla kumppanisi digitaalisten ratkaisujen toteuttamisessa.

SC Production Planner tehokkaaseen tuotannonsuunnitteluun

SC Production Planner on ohjelmistotuote valmistavan teollisuuden tuotannonsuunnitteluun. Ratkaisun avulla tuotannon tilanne ja eteneminen tulee läpinäkyväksi koko organisaatiolle.

Ohjaatko tuotantoasi perustuen tilauskantaan ja myyntiennusteisiin? Onko tuotteiden valmistumisaikatauluja hankala arvioida monien muuttujien ja poikkeamien takia? Oletko jatkuvasti selvittämässä tuotannon tilannetta sen eri osapuolilta?

SC Production Planner mahdollistaa sekä tilaus- että myyntiennustetiedon tuomisen järjestelmään integraatioiden kautta. Tuotantoon vaikuttavia muuttujia, kuten kapasiteettia, työvaiheiden aikoja, resursseja ja työaikoja säätämällä järjestelmä luo aikatauluehdotuksia tuotannon eri vaiheille. Näin automaatio säästää vaivaa tuotannonsuunnittelulta, ja kaikki osapuolet pääsevät helposti näkemään tuotannon tilanteen.

Tutustu ratkaisuun >

SC Kelpo laatupoikkeamien hallinnan ratkaisu

Laatupoikkeamatieto yhdessä paikassa

Keskitetty alusta laatupoikkeamatiedolle nopeuttaa poikkeamien kirjaamista sekä tiedon etsintää.

Nopeampi reagointi poikkeamiin

Kun aika ei mene sähköpostien, lisätietojen ja excelien selvittelyyn, itse ongelman ratkaisu nopeutuu.

Ei roikkumaan jääviä havaintoja

Poikkeamien vastuuttaminen sekä selkeä tilaseuranta aina luomisesta sulkemiseen varmistaa, että poikkeamat tulee käsiteltyä.

Jatkuva toiminnan kehitys

Kerääntyvä tieto antaa suunnan toiminnan kehittämiselle. Pääset näin käsiksi laatupoikkeamien juurisyihin ja seuraamaan kehitystoimenpiteiden vaikuttavuutta.

Tutustu ratkaisuun >

Pinterest
SC Software Oy logo

SC Software Oy:n tarjonta

Valmistava teollisuus

Lisätietoja

SC Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SC Software Oy:n tarjontaa

SC Software Oy:n Valmistava teollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia