Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ratkaisut asiakas- ja jäsenpalveluun

TarjontaToimitamme helppokäyttöiset ratkaisut asiakas- ja jäsenpalvelun tueksi. Erityisesti liitoille ja järjestöille suunnatut, asiakaskohtaisesti kustomoitavat järjestelmät tehostavat asiakaspalvelutyötä ja parantavat asiakaskokemusta. Ratkaisuperheemme sisältää sovellukset niin sähköiseen asiointiin, asianhallintaan, palvelupyyntöjen hallintaan sekä asiakastietojen hallintaan.

Jäsenpalvelujärjestelmä

Jäsenpalvelujärjestelmässä liiton jäsenrekisteriasianhallinnan ratkaisu sekä jäsenen asiointipalvelu muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla liiton asiakkaalle tarjotaan moderni ja katkeamaton asiakaspalvelukokemus. Samalla liiton henkilöstö saa käyttöönsä järjestelmällisen ja pitkälle automatisoidun tavan hoitaa asiakaspalvelua sekä sisäisiä työnkulkuja.

Lisää jäsenpalvelujärjestelmästä >>

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisteri keskittää liiton asiakkaisiin ja sidosryhmäorganisaatioihin liittyvät tiedot, tarjoten työkalut laskutusaineistojen luontiin esim. jäsenyysmaksuihin, lehtitilauksiin ja tilaisuuksiin liittyen.

Lisää jäsenrekisteristä >>

Asianhallinta

Asianhallinnan ratkaisu on asiakaspalvelun tehostaja, jonka avulla asiakasrajapinnassa toimiva henkilöstö hallitsee helposti asiakkaiden yhteydenotot ja niihin liittyvien asioiden käsittelyn.

Lisää asianhallinnasta >>

Palvelupyyntöjen hallinta

Tehokas ratkaisu palvelupyyntöjen vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Käsittelypyyntöjen mallipohjat, automatisoitu työjonoihin ohjaaminen sekä monipuoliset käsittelytyökalut mahdollistavat virtaviivaisen palvelupyyntöjen hoitamisen.

Lisää palvelupyyntöjen hallinnasta >>

Asiointipalvelu

Helppokäyttöinen verkkopalvelu liiton jäsenen sähköiseen asiointiin. Palvelu mahdollistaa myös asioiden käsittelytilanteiden seurannan sekä keskitetyn ja turvallisen viestinnän.

Lisää asiointipalvelusta >>

Pinterest
SC Software Oy logo

SC Software Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

SC Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SC Software Oy:n tarjontaa

SC Software Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiJäsenrekisterijärjestelmä parantaa Suomen Asianajajaliiton jäsenten asiakaskokemusta

SoulCore on toimittanut Suomen Asianajajaliitolle  jäsenrekisterijärjestelmän, jonka ansiosta liiton jäsenasiointi sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Arkkitehtuuri, Integraatiot, +26 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Webkehitys, Azure, Microsoft, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Jäsenrekisteri, ammattiliittojen järjestelmät, järjestötoimialaratkaisut, jäsenpalvelut, Järjestöt, Liitot, jäsenportaali, jäsentietojärjestelmä, Asianhallintajärjestelmä, asianhallinta, asiointiportaali, Sähköinen asiointi, sähköinen asiointipalvelu, asiointikanava, verkkoasiointi, Tieto- ja asiointijärjestelmä

Premium

ReferenssiAsianhallinnan ratkaisu keskittää Teollisuusliiton jäsenpalveluprosesseja

Teollisuusliitto on ottanut käyttöönsä SoulCoren valmisratkaisuna tarjoaman asianhallinnan- ja yhteydenottojen hallinnan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, +19 muutaIntegraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Azure, Microsoft, React, C#, Javascript, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, SoulCore, asianhallinta, teollisuusliitto

Premium

BloggausAvaimet liiton aitoon sähköiseen jäsenpalveluun

Liittojen asiakkaat eli jäsenet ovat toimi- tai sopimusalasta riippumatta kasvavassa määrin valistuneempia digitaalisten Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, +8 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ohjelmistokehitys, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ammattiliittojen järjestelmät

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia